logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Sverige

Sverige

Semester i Sverige

Det finns många trevliga städer i Sverige att besöka, men vi har valt ut Stockholm & Göteborg.

Stockholm är inte stor till ytan för att vara en huvudstad, men staden har otroligt mycket att erbjuda både den shoppingsugna, kulturintresserade eller helt enkelt turisten som vill göra en kombination av kultur, natur, shopping, nattliv och gastronomi. Stockholm kallas av många Skandinaviens huvudstad eller Nordens Venedig.

Göteborg som är Sveriges näst största stad är perfekt för en weekend. Nöjen och evenemang finns det gott om. Du kan välja och vraka mellan konserter, teaterföreställningar, hockey- eller fotbollsmatcher, mässor och utställningar.

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du bokar din resa till Sverige hos Let's Deal Travel omfattas du alltid av den svenska resegarantilagen. Vi som arbetar på Let's Deal Travel har som målsättning att erbjuda de mest prisvärda resorna. Vi är dock ytterst noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet. Det skall vara lätt och bekvämt att resa med oss, både före, under och efter resan! Glöm inte att du i Stockholm även kan välja att boka endast hotell. Vi har varit noga med att alla hotellen i Stockholm skall överträffa dina förväntningar i förhållande till priset. Vårt hotellprogram innehåller allt från trevliga mellanklasshotell till förstklassiga topphotell.

Externa länkar

Sverige

 

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.