logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Sverige

Sverige

Semester i Sverige

Oavsett om det för tillfället finns en del restriktioner som gör att vi inte kan uppleva vissa saker precis som ”tidigare”, så är Sverige fortfarande fantastiskt!

Av alla underbara städer och öar, har vi valt att fokusera vårt hotellprogram på Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå och Gotland – alla har sin speciella charm och alla är verkligen värda ett besök.

Ta Stockholm till exempel: den är inte stor till ytan för att vara en huvudstad, men staden har otroligt mycket att erbjuda både den shoppingsugna, kulturintresserade eller helt enkelt turisten som vill göra en kombination av kultur, natur, shopping och gastronomi. Stockholm kallas av många Skandinaviens huvudstad eller Nordens Venedig.
Ett annat exempel är Göteborg: Sveriges näst största stad är perfekt för en weekend. Nöjen och evenemang finns det gott om, och snart kan du igen välja och vraka mellan konserter, teaterföreställningar, hockey- eller fotbollsmatcher, mässor och utställningar. För att inte tala om ett antal av landets absolut bästa restauranger! Göteborg kallas inte för ”Lilla London” utan orsak – åk hit, så förstår du snart varför…

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du bokar din resa till Sverige hos Let's Deal Travel omfattas du alltid av den svenska resegarantilagen. Vi som arbetar på Let's Deal Travel har som målsättning att erbjuda de mest prisvärda resorna. Vi är dock ytterst noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet. Det skall vara lätt och bekvämt att resa med oss, både före, under och efter resan! Glöm inte att du även kan välja att boka endast hotell. Vi har varit noga med att alla hotellen vi erbjuder skall överträffa dina förväntningar i förhållande till priset, och vårt hotellprogram innehåller allt från trevliga mellanklasshotell till förstklassiga topphotell.

 

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.