Billiga resor till Teneriffa

Teneriffa

Vi som arbetar på Let's Deal har i mer än 25 år anordnat charter till Teneriffa. Alla hotell i vårt program är noggrant utvalda för att passa den skandinaviska utlandsresenären. Vår utgångspunkt på Teneriffa har varit ”value for money” oavsett antal stjärnor. Vi på Let's Deal vinnlägger oss om att alltid ge dig det billigaste priset oberoende av hotellstandard för din resa till Teneriffa. Vi har personligen handplockat hotellen som alla är prisvärda utifrån sin standard. Om du letar efter mellanklasshotell, All Inclusive eller kanske ett lyxhotell så kommer du finna många både prisvärda och billiga resor. Det är lätt att boka en resa till Teneriffa på Let's Deal.se, du bara anger datum och antal personer och efter några sekunder presenteras alla flygmöjligheter på ett överskådligt sätt, alltid med det billigaste priset först.

Ibland är de billigaste resorna med olika flygbolag, ”blandade flyg”. Då resor du till och från Teneriffa med olika flygbolag. Ofta, klokt för den som vill spara pengar.

På Let's Deal.se kan du bygga din semester själv med full valfrihet. Det behöver inte vara en vecka, det kan vara 10 dagar eller kanske endast en långweekend, du väljer. Hos oss hittar du också färdiga paketresor av charterkaraktär där vi valt ut några populära avgångar. Vi rekommenderar dock att du testar att bygga dina resa själv med valfri reslängd, fortfarande lika bekvämt som en charterresa.

Under vinterhalvåret finns det bra flyg till Teneriffa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Varför Teneriffa

Vackert som ett vykort, dramatiskt som Hawaii, restauranger som i Barcelona och hotell som i Dubai, ja, Teneriffa borde ta förstaplatsen bland Kanarieöarna. Livet är dock ofta rättvist, man kan inte få allt och det vet man på Teneriffa. Teneriffa överträffar Gran Canaria i ytterligare en dimension, dock i aningen mindre smickrande form, moln. På Teneriffa vaknar man ofta till en knallblå himmel som ackompanjeras av en sagolikt vacker natur, men redan vid lunchtid påbörjas en för soldyrkaren oroande tvekamp. Från ingenstans uppstår det små moln kring vulkanen Teide och dess omgivande bergmassiv. Tillväxten är snabbare och mer nedslående än en bakteriestam i ett laboratorium, solen håller på att förlora igen. Varje gång detta fenomen inträffar så förundras soldyrkaren över att det nyligen födda molntäcket med en minimal marginal döljer solen, strax söderöver är himlen lika blå som när man vaknade. Det är fortfarande varmt och skönt men soldyrkaren vill ju själv välja nivå på solskyddsfaktorn.

Teneriffa är ett fantastiskt resmål för en vecka med sol, bad, god mat, bra boende och lysande naturupplevelser. Om ditt mål är en solstol, välj Gran Canaria, om du önskar mer, titta noga på Teneriffa. Denna mycket ovetenskapliga analys skall tas med en stor nypa salt, även om det kanske finns ett uns av erfarenhet i den.

Hur vill du bo?

Alla vi som arbetar med hotellen på Teneriffa har lång erfarenhet av Spanien i allmänhet och Teneriffa i synnerhet. De hotell som presenteras på Let's Deal.se är noggrant utvalda för att ge extra mycket för dina pengar oavsett hotellstandard.

Direkt flyg till Teneriffa?

När man väljer resa är både priset, flexibiliteten och semestervänligheten viktiga. Vi på Let's Deal samarbetar därför med de flesta flygbolag oavsett om de flyger non stop till Teneriffa eller gör ett kort stopp på vägen dit. Ibland kan en timmes stopp på vägen till Teneriffa spara många sköna tusenlappar för en familj. Det bästa med Let's Deal är att du väljer själv, oavsett om du flyger till Teneriffa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Transfer till ditt hotell

En resa med Let's Deal är lika lätt och bekväm som chartern. Om du vill ordnar vi transfern från flygplatsen till ditt hotell, tur och retur. Allra bekvämast är privat taxitransfer och billigast är busstransfer. När du bokar din resa så klickar du bara i om du önskar transfer. Därefter är allt klart.

Din resa till Teneriffa bokar du snabbt och enkelt på nätet

När du bokar din resa till Teneriffa hos Let's Deal så har du alltid tryggheten av att våra charterliknande resor omfattas av den svenska resegarantilagen. Vi vill alltid skapa de billigaste resorna utan att kvaliteten eller tryggheten naggas i kanten. På Let's Deal.se är det både bekvämt, enkelt och framförallt billigt att boka sin resa. Även om vi är ett modernt internetbaserat reseföretag, så finns vi hands både före, under och efter resan. Du är alltid välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.

Övriga resmål i Spanien

Spanien är som alltid populärast på den svenska resemarknaden. Det är lätt att förstå; Solen lyser mer i Spanien, maten smakar bättre, Riojavin så långt ögat når, man klarar sig bra på engelska, ja listan kan göras lång över orsakerna till att svenskarna älskar Spanien.

Externa länkar

Vi hoppas att ovanstående information har inspirerat dig inför din nästa resa. Förutom Google vill vi rekommendera nedanstående källor med tips och råd.

Teneriffainformation

Flygplats södra Teneriffa

Teneriffa på Wikipedia

Hotel Fanabe Costa Sur - All Inclusive

Du som vill bo på ett komplett förstaklasshotell måste läsa mer här. Här får du en frikostig All Inclusive i semestervänliga omgivningar.
Pris från 7 625:- inklusive flyg!
Se hotell

Labranda Isla Bonita - All Inclusive

Trevlig fullserviceanläggning med bra läge i Fañabe! Isla Bonita erbjuder ett trivsamt boende med ett välkomponerat serviceutbud.
Pris från 6 115:- inklusive flyg!
Se hotell

Oro Blanco Apartments

Trevligt lägenhetsboende med plats för upp till sju personer. Populärt bland dem som tröttnat på All Inclusive.
Pris från 4 575:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Paradise Park

Förstaklasshotell i trevliga Los Christianos! 4-stjärniga Hotel Paradis Park Resort & Spa är ett hotell som erbjuder ett stort utbud av faciliteter och attraktioner!
Pris från 6 945:- inklusive flyg!
Se hotell

Park Club Europe - All Inclusive

På Park Club Europa bor man i en skön och avkopplande semestermiljö, i den populära turistorten Playa de las Américas!
Pris från 7 855:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Torviscas Playa

På Iberostar Torviscas Playa bor man prisvärt i en härlig sol- och badmiljö precis vid stranden i Costa Adeje. All Inclusive tilläggsbokas.
Pris från 7 665:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Las Dalias

Populärt hotell, där du kan lägga till All Inclusive om du vill. Här får du ett fint poollandskap och ett läge som gör semesterlivet bekvämt.
Pris från 7 675:- inklusive flyg!
Se hotell

Sol Sun Beach

Fräscht lägenhetshotell med bra läge - för att komma till den finkorniga Fañabéstranden är det bara att korsa strandpromenaden!
Pris från 5 465:- inklusive flyg!
Se hotell

El Duque - All Inclusive

Hotel El Duque har två poolområden med en stor lagunformad pool samt en mindre pool som är uppvärmd under vinterhalvåret.
Pris från 7 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Bungalows Barranco

Här bor du mitt i "smeten" och har nära till affärer, restauranger och nöjen. Ner till den fina stranden är det bara 400 meter.
Pris från 3 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Panoramica Heights

Läckert designhotell av hög klass med en fantastisk panoramautsikt ut över havet.
Pris från 3 965:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Bahia Flamingo - All Inclusive

Populärt hotell precis beläget vid den trevliga strandpromenaden. Hit återvänder många år efter år.
Pris från 4 815:- inklusive flyg!
Se hotell

Baobab Suites

Topphotell i trendiga Costa Adeje. Här bor du i mycket fina sviter och har tillgång till en semestermiljö som är svårslagen.
Pris från 8 675:- inklusive flyg!
Se hotell

Caribe Apartamentos

På första parkett i Playa de las Americàs. Utmärkt boende för dig som tröttnat på All Inclusive och vill besöka olika restauranger.
Pris från 4 985:- inklusive flyg!
Se hotell

Diamond Apartamentos

Här får du en ”pool with a view”! Modernt, fräscht och privat för dig som vill sköta dig mycket själv i lugna och vackra omgivningar.
Pris från 5 195:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Jacaranda - All Inclusive

Förstklassigt och komplett semesterhotell med en underbar trädgårds- och poolmiljö. Här trivs hela familjen i semestervänliga Fañabé.
Pris från 9 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Royal Sun Resort

Frapperande havsutsikt från poolen, baren, restaurangen och från din lägenhet. Om utsikten är viktig för dig, läs mer här!
Se hotell

Troya Hotel - All Inclusive

Här bor du på första parkett i pulserande Playa de las Americas. Hotellet ligger alldeles intill den populära sandstranden Troya.
Pris från 7 885:- inklusive flyg!
Se hotell

Vincci La Plantacion

Topphotell som fått många utmärkelser för sin goda service och semestervänliga atmosfär. Här bor du förnämligt i en kolonial stil.
Pris från 8 455:- inklusive flyg!
Se hotell

Udalla Park

Perfekt läge med nära till strand och nöjesliv. Ett trevligt boendealternativ som ger en prisvärd semester.
Pris från 4 615:- inklusive flyg!
Se hotell

Mar Ola Portosin

Populärt lägenhetshotell i pulserande Playa de las Americás. Till detta hotell återvänder många år efter år.
Pris från 5 195:- inklusive flyg!
Se hotell

Be Live Playa La Arena - All Inclusive

Förstklassigt boende med ett privilegierat läge. Fint poolområde som för tankarna till ett karibiskt drömhotell.
Pris från 7 185:- inklusive flyg!
Se hotell

Laguna Park I - All Inclusive

Välbeläget fullservice hotell med bekväma lägenheter och uppskattad All Inclusive. I den semestervänliga miljön trivs både par och barnfamiljer.
Pris från 6 175:- inklusive flyg!
Se hotell

Gala Hotel Playa de Las Americas

Underbart strandläge mitt i centrala Playa de las Americas. Här bor du bara några stenkast från den fina och populära sandstranden.
Pris från 6 345:- inklusive flyg!
Se hotell

Cristian Sur Apartments

Trevligt och familjevänligt lägenhetshotell vid den lugna orten Los Christianos. Här får du en komplett semesterupplevelse i vackra omgivningar!
Pris från 5 255:- inklusive flyg!
Se hotell

Be Live La Nina - All Inclusive

Topphotell med ett uppskattat läge i Costa Adeje. Här ingår alla semesteringredienser för en lyckad och avkopplande vistelse.
Pris från 7 075:- inklusive flyg!
Se hotell

Aguamar Apartments

Populärt lägenhetshotell med fina faciliteter. Lugnt och trevligt läge med promenadavstånd till ”gamla stan” i Los Christianos.
Pris från 5 005:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Anthelia

På första parkett längs med strandpromenaden ligger detta magnifika resorthotell. Du promenerar in till centrum på fem minuter!
Pris från 9 615:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Bouganville Playa

Här bor du på första parkett med stranden bara 250 meter bort. Här får du otroligt inbjudande pooler och kan boka till bekväm All Inclusive
Pris från 6 525:- inklusive flyg!
Se hotell

Tenerife Sur

På detta lägenhetshotell trivs hela familjen. Los Christianos är en lite lugnare turistort som tilltalar såväl par som familjer.
Pris från 5 025:- inklusive flyg!
Se hotell

Regency Country Club Apartments & Suites

Ett fantastiskt hotell med en asiatisk touch! Här bor du i vackra lägenhetssviter och badar i en infinity-pool som är oslagbart inbjudande.
Pris från 6 685:- inklusive flyg!
Se hotell

Ole Tenerife Tropical

Nyrenoverad hotell med toppläge i pulserande Playa de las Americas. All Inclusive kan bokas mot tillägg.
Pris från 5 415:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Green Garden Resort & Suites

Green Garden Resort & Suites ligger i en magnifik tropisk trädgård, 1 km från vattenparken Siam Park. Här trivs hela familjen!
Pris från 7 345:- inklusive flyg!
Se hotell

Labranda Reveron Apartments

Detta lägenhetshotell ligger i ett lugnt område bara 500 meter från centrum & nära stränderna i Los Cristianos och Las Vistas.
Pris från 6 055:- inklusive flyg!
Se hotell

Globales Tamaimo Tropical Hotel

Detta 3-stjärniga hotell med familjeprägel ligger granne med den imponerande Gigantes-klippan och har utsikt över Atlanten.
Pris från 4 515:- inklusive flyg!
Se hotell

Labranda Oasis Mango

Detta hemtrevliga lägenhetshotell ligger 18 minuters promenad från stranden, på södra Teneriffa, nära den traditionella fiskeorten Los Cristianos.
Pris från 5 335:- inklusive flyg!
Se hotell

Tagoro Family & Fun

Familjeresorten Tagoro Family & Fun Costa Adeje ligger i ett lugnt bostadsområde i Costa Adeje nära Teneriffas sydvästra kust. Hotellet omges av en trädgård och har 4 utomhuspooler för alla åldrar!
Pris från 10 555:- inklusive flyg!
Se hotell

H10 Conquistador

H10 Conquistador ligger på strandpromenaden i Playa de Las Américas och erbjuder fin havsutsikt!
Pris från 7 785:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Gran Tacande Wellness & Relax

Lyxiga Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje ligger vid stranden Duque och har utsikt över ön La Gomera & de omgivande bergen.
Pris från 8 765:- inklusive flyg!
Se hotell

Apartamentos Paraiso del Sol

Om du uppskattar ett bra läge med gångavstånd till den fina Troya-stranden och nära affärer & uteliv, är Paraíso del Sol ett prisvärt & bekvämt boendealternativ!
Pris från 4 105:- inklusive flyg!
Se hotell

Aparthotel Parque la Paz

ApartHotel Parque La Paz ligger centralt beläget i populära Playa de las Americas på södra Teneriffa, bara 150 meter från stranden.
Se hotell

Hotel Bitacora by Spring Hotels

Strandnära familjehotell med utomhuspooler, soldäck, en tennisbana, rum med balkong och upplevelser & aktiviteter för hela familjen!
Pris från 7 845:- inklusive flyg!
Se hotell

H10 Costa Adeje Palace

Med direkt tillgång till La Enramada-stranden är H10 Costa Adeje Palace ett ikoniskt hotell känt för sitt magnifika poolområde, Chill Out-terrasser med havsutsikt och förtrollande trädgårdar.
Pris från 6 665:- inklusive flyg!
Se hotell

Coral Compostela Beach

Barnvänliga Compostela Beach ligger vid havet mellan Los Cristianos och Playa de las Américas med kilometerlång strand, bra shopping och nöjesliv direkt utanför dörren.
Pris från 7 175:- inklusive flyg!
Se hotell

Tigotan Lovers & Friends - Adults Only

Ibland kan du verkligen få allt! Oändlighetspool, jacuzzi & soldäck, vid havet och stranden i hjärtat av Playa de las Américas.
Pris från 6 845:- inklusive flyg!
Se hotell

Apartamentos Las Piramides

Apartamentos Las Piramides ligger i södra delen av paradisön Teneriffa och erbjuder utomhuspooler, en restaurang & ett snabbköp!
Pris från 4 285:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Jardin Tropical

Hotel Jardin Tropical ligger vid Adejes kust på södra Teneriffa & här njuter du av allt som Kanarieöarna har att erbjuda, inte minst en genomsnittlig temperatur på 23ºC året runt!
Pris från 8 165:- inklusive flyg!
Se hotell

Coral PrimeSelect Los Alisios Apartments

Coral Los Alisios är en nyligen renoverad lägenhetsanläggning i Los Cristianos med rymliga gästrum med pentry, speciellt utformade för en bekväm familjesemester vid havet.
Pris från 6 325:- inklusive flyg!
Se hotell

Catalonia Oro Negro Hotel

Catalonia Oro Negro med sitt läge precis bredvid golfbanan Las Américas & nära nöjesparken Siam Park, är ett perfekt boendeval för att kombinera semesternöje med avkoppling.
Pris från 5 035:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Villa de Adeje Beach- All inclusive

Detta trevliga lägenhetshotell har ett perfekt läge i Costa Adeje nära strand och centrum! Här erbjuds du ett prisvärt boende med all inclusive inkluderat!
Pris från 5 755:- inklusive flyg!
Se hotell

Apartments Saint George

Trivsamt lägenhetshotell med utmärkt läge mellan Playa de las Americas och Los Cristianos. Här erbjuds du ett rymligt boende med härlig solterrass.
Se hotell

Bahia del Duque

Bahia del Duque är ett av Spaniens bästa lyxhotell! Här erbjuds du ett förstklassigt boende i en härlig miljö!
Pris från 10 475:- inklusive flyg!
Se hotell

Barcelo Santiago

Detta fyrstjärniga hotell ligger på en havsklippa varifrån du har vacker utsikt över Atlanten. Här erbjuds du ett modernt boende med fina faciliteter!
Pris från 5 775:- inklusive flyg!
Se hotell

ClubHotel Riu Buena Vista - All inclusive

Familjevänligt hotell med stort poolområde! Här bor du på ett av Teneriffas bästa All inclusive hotell!
Pris från 7 705:- inklusive flyg!
Se hotell

Marylanza Suites & Spa

Utmärkt lägenhetshotell med Teneriffas bästa SPA- och fitnesscenter! Här erbjuds du ett modernt boende i populära Playa de las Americas.
Pris från 9 195:- inklusive flyg!
Se hotell

Parque Cristobal Tenerife by HD Hotels & Resorts

En kort promenad från stranden Troya ligger denna trevliga semesteranläggning! Här erbjuds du rymliga bungalows i en härlig semestermiljö!
Pris från 7 455:- inklusive flyg!
Se hotell