Billiga resor till Fuerteventura

Fuerteventura

Let's Deal erbjuder ett urval av prisvärda hotell på Fuerteventura som tilltalar svenska utlandsresenärer. Vi har personligen besökt och ofta själva bott på de flesta hotellen. Vi har satsat på tre- och fyrstjärniga hotell med uppskattade lägen, dock dyker där också upp några 5-stjärniga drömhotell. På Fuerteventura skall man ju inte tillbringa all sin tid på hotellet, här hägrar ju istället en mängd attraktioner oavsett om det avser de underbara stränderna eller ett outforskat inland. Som vanligt hos Let's Deal får du alltid ett ”smörgåsbord” med alla tänkbara flygmöjligheter på de datum som du angivit, alltid till lägsta pris.

Inte sällan finner du de allra billigaste resorna genom att välja ”blandade flyg”. Detta innebär att du reser till Fuerteventura med ett flygbolag och hem med ett annat. Det är få resmål som överträffar Fuerteventuras mångfald av badmöjligheter.

Det är inte konstigt om någon säger att antalet stränder på Fuerteventura är oändligt.

Vi har resor till Fuerteventura under vinterhalvåret från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Oavsett om du planerar julsemester eller njuta av en avkopplande solsemester i vår, så finner du den billigaste resan i förhållande till kvaliteten på Let's Deal.
Snart är du på Fuerteventura, välkommen önskar vi på Let's Deal.

Var skall du bo?

Corralejo

Corralejo på Fuerteventuras nordspets är öns största och mest mångfacetterade semesterort. I anslutning till sandstranden inne i bukten och med det imponerande strandområdet Las Grandes Playas i utkanten av staden, har den före detta gamla fiskebyn Corralejo blivit en av Fuerteventuras mest välbesökta semesterorter bland soltörstande skandinaver.

Från ortens mitt och gamla stadskärna med sin hamn löper en trivsam strandpromenad längs bukten och hamnen. Härifrån går båtarna till bl.a. grannön Lanzarote och till det  populära utflyktsmålet Isla de Lobos, en liten ö med lagunliknande strand ca 15 minuters båtfärd från Corralejo. Längs huvudgatan i Corralejo ligger affärer, boutiquer, restauranger och terrasserveringar sida vid sida och även om Fuerteventura främst är känt som ett resmål för lugn, ro och bekymmersfri avkoppling så är nöjeslivet som livligast på ön just här i Corralejo.

Jandia

Jandia ligger på Fuerteventuras soliga sydkust och här hittar du öns kanske allra bästa sandstränder. I anslutning till den närmare tre mil långa sandstrandsdrömmen, det turkosa havet samt den trivsamma fiskebyn och turistorten Morro Jable, har en lång rad semestervänliga hotellanläggningar de senaste åren byggts. Jandía är populärt och representerar idag Fuerteventuras moderna turism med bekymmersfri avkoppling. Den fenomenala sandstranden är naturligtvis en av huvudattraktionerna men även närheten till den pittoreska byn Morro Jable. Nattlivet i Jandía får betecknas som förhållandevis lugnt med ett begränsat utbud av restauranger, barer och terrasserveringar inne i byn samt längs strandpromenaden.

Costa Antiqua

Hit skall du resa som vill ha lugn, fantastiska stränder och en avslappnad atmosfär. I centrum av orten finns ett stort utbud av mysiga uteserveringar, trevliga barer och restauranger. Här finns även trevliga affärer som gör shoppingen extra trevlig. I den lilla fiskehamnen Pozo Negro fortgår livet precis som det gjort i hundratals år. Ett tips är att avnjuta dagens fångst på någon av fiskrestaurangerna. Med det är nog ändå strandälskaren som kommer älska Costa Antiqua mest.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste är en trevlig semesterort på Fuerteventuras östra sida. En underbar strand, trevlig hamn, mysig strandpromenad och fina resorthotell präglar denna ort. Piren som sträcker sig utanför småbåtshamnen gör att stranden närmst är väl skyddad från havet. I närområdet ligger en av öns två golfbanor.

Flyg till Fuerteventura.

Priset är viktigt när man skall välja sin resa. Det är därför som vi presenterar alla möjliga alternativ som finns på de datum som passar dig. Beroende på avreseort är de populäraste flygalternativen till Fuerteventura; Norwegian, Airberlin, Vueling och Iberia, ofta med ett bolag på utresan till Fuerteventura och ett annat på hemresa. Du behöver bara ange varifrån och när du vill resa i vår sökmaskin och efter bara 15-20 sekunder kommer alla lediga hotell och samtliga flygalternativ upp på din dator. Snabbt, enkelt, tryggt och framförallt prisvärt!

Transfer till ditt hotell

Önskar du transfer från flygplatsen till och från ditt hotell bokar du detta lätt och bekvämt samtidigt som du bokar resan. Vi på Let's Deal erbjuder på Fuerteventura antingen privat taxitransfer eller busstransfer. Beställ din resa på internet hos Let's Deal! Billigt, Tryggt, snabbt och enkelt, allt på ett ställe.

Trygghet

När du beställer din resa till Fuerteventura hos oss på Let's Deal omfattas du givetvis av den svenska resegarantilagen. Vi på Let's Deal har alltid som mål att erbjuda de mest prisvärda resorna utan att kompromissa bort kvalitet och trygghet. En resa skall vara enkelt att boka och framförallt billigt. Resor du med Let's Deal, är vi med både före, under och efter resan! Har du frågor eller önskar fördjupad information så slå en signal till oss för personlig service.

Suite Hotel Atlantis Resort - All Inclusive

Underbart hotell med en unik vuxenavdelning. Här kan du njuta av ett avundsvärt läge och en frikostig All Inclusive, i en fantastisk semestermiljö!
Pris från 7 995:- inklusive flyg!
Se hotell

Alisios Playa - All Inclusive

Perfekt läge med nära till strand, shopping och nöjesliv. Enkelt, fräscht och mycket ”value for money”!
Se hotell

Ifa Altamarena Hotel - All Inclusive

Förstklassigt och komplett semesterhotell med en underbar trädgårds- och poolmiljö. Här bor du endast något stenkast från den fina stranden.
Pris från 6 775:- inklusive flyg!
Se hotell

Barcelo Jandia Playa

Välkommen till Barcelo Jandia Playa i Jandia. Hotellet ligger 400 m från sandstranden.
Pris från 6 215:- inklusive flyg!
Se hotell

Suite Hotel Castillo de Elba

Omtyckt semesteranläggning med fina sportfaciliteter. Här kan du lägga till en prisvärd All Inclusive om du önskar.
Pris från 4 505:- inklusive flyg!
Se hotell

Globales Costa Tropical - All Inclusive

Trevlig lägenhetsanläggning med fina faciliteter som passar hela familjen. Här behöver du knappt lämna hotellområdet för en toppsemester.
Pris från 4 715:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Fuerteventura Palace

Här bor du på första parkett med stranden som närmsta granne. Vissa delar av hotellet är exklusivt för vuxna gäster.
Pris från 8 135:- inklusive flyg!
Se hotell

Iberostar Playa Gaviotas Park - All Inclusive

Om du vill ha ett förstaklasshotell med strandläge och en generös All Inclusive så har du hittat rätt. Läs mer om detta kompletta semesterhotell!
Pris från 7 565:- inklusive flyg!
Se hotell

Barcelo Castillo Beach Resort

Trevligt semesterresort med fina faciliteter och ett fantastiskt strandläge. Halvpension ingår. All Inclusive kan bokas.
Pris från 5 775:- inklusive flyg!
Se hotell

Barcelo Fuerteventura Thalasso SPA

Topphotell direkt på stranden. Utmärkta förutsättningar för en underbar semester. All Inlusive kan läggas till.
Pris från 6 505:- inklusive flyg!
Se hotell

Brisamar - All Inclusive

Här bor du på toppläge i trevliga Corralejo. Här får du en mysig semesterupplevelse i trevliga omgivningar och en omtyckt All Inclusive.
Se hotell

Broncemar Beach Hotel

Perfekt för dig som älskar poollandskap, men ändå vill ha nära till stranden. En komplett resort där du kan lägga till All Inclusive.
Pris från 3 975:- inklusive flyg!
Se hotell

Caybeach Caleta

Trevligt bungalowhotell som passar hela familjen. En frikostig All Inclusive kan bokas om du vill ha en extra bekväm och angenäm semester.
Pris från 4 815:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Arena Suite Fuerteventura

På första parkett i Corralejo ligger detta mysiga hotel som erbjuder en avslappnad atmosfär. Om du önskar All Inclusive så klickar du bara för det!
Pris från 5 915:- inklusive flyg!
Se hotell

Sheraton Fuerteventura

“Best of the best”! Sällan har du skådat ett så komplett och fantastiskt semesterhotell. Här saknas inget!
Pris från 7 385:- inklusive flyg!
Se hotell

Barcelo Jandia Mar - All Inclusive

Förstklassigt boende med ett privilegierat läge. Underbart poolområde som ger de bästa förutsättningarna för en komplett semesterupplevelse.
Pris från 6 725:- inklusive flyg!
Se hotell