Billiga resor till Castelldefels

Castelldefels

Ynka 20 minuter från Barcelona ligger charmiga Castelldefels, en relativt oexploaterad liten småstad utmed Medelhavskusten Costa Dorada. Orten är känd för sin vackra fem kilometer långa sandstrand som omtalas som en av de finaste i regionen, dessutom betydligt mindre folktät än i Barcelona - här får ni det bästa av två världar! Fortsätter ni söderut i 20 minuter kommer ni till den färgstarka staden Sitges!

Sitges, badorten som ligger 45 kilometer söder om Barcelona, är välkänd vid det här laget så varför inte hoppa av tåget redan i flashiga Castelldefels i stället?

Mycket av Barcelonas charm ligger i citystranden där människor från världens alla hörn samlas. Men vad många turister inte vet är att det ligger flera lugna fina orter & stränder med lokal känsla enbart några pendeltågsstationer utanför staden, Castelldefels är en sådan pärla! 

Let's Deal har handplockade hotell på bästa läge och vi kan varmt rekommendera en sol- och badsemester i Castelldefels, på Costa Dorada. Här infinner sig också ett helt annat semesterlugn som är svårt att uppnå i Barcelona - där har du trots allt storstadens dån ständigt i bakgrunden. 

Speciellt lyckat är småstads­valet för dig som reser med barn. Att varva lugna strand­dagar med utflykter till Barcelonas citypuls med shopping och sevärdheter är ett utmärkt upplägg!

Sugen på fest?  Det går utmärkt att testa Barcelonas kvälls- och nattliv, ynka 30 minuter bort. Dock finns det några riktiga guldkorn i kategorin uteliv också i Castelldefels, baren Tibu-Ron mitt på själva stranden är en sådan!

Ta sig hit: Till Castelldefels tar du Renfe mot Sitges/Vilanova/Sant Vicenç de Calders och hoppar av vid Platja Castelldefels.

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du beställer din resa till Costa Dorada & Castelldefels hos Let's Deal omfattas du givetvis av den svenska resegarantilagen. Vi på Let's Deal har som mål att erbjuda de billigaste resorna utan att kompromissa bort kvalitet och säkerhet. Det skall vara enkelt och bekvämt att resa med Let's Deal, både före, under och efter resan! Har du frågor eller önskar ytterligare information så är du alltid välkommen att kontakta oss för personlig service.

 

 

Playafels Hotel

På Hotel Playafels bor du i hjärtat av Castelldefels! 4-stjärniga Hotel Playafels vetter mot Castelldefels strand och här bor ni bokstavligt talat på den fina stranden. Ett drömläge ur ett semesterperspektiv!
Pris från 1 645:- inklusive flyg!
Se hotell

Gran Hotel Rey Don Jaime

Ett av våra populäraste hotell i Castelldefel! Hotel Rey Don Jaime är beläget i bergen med en fantastisk havsutsikt.
Pris från 1 645:- inklusive flyg!
Se hotell

Ciudad De Castelldefels

Hotel Ciudad de Castelldefels ligger i hjärtat av Castelldefels, fyra minuters promenad till ett svalkande dopp i Medelhavets kristallklara vatten!
Pris från 1 485:- inklusive flyg!
Se hotell

AC Hotel Gava Mar

AC Hotel Gava Mar är ett populärt designhotell med ett idealiskt läge ett stenkast från den fina stranden i Gavà och kort väg till den historiska stadskärnan!
Pris från 2 325:- inklusive flyg!
Se hotell

Bel Air Hotel

Bel Air Hotel ligger på den vackra stranden i Castelldefels! Detta hotell har 4 stjärnor och är en favorit på bästa läge.
Pris från 1 675:- inklusive flyg!
Se hotell

Canal Olimpic Hotel

Hotel Canal Olimpic ligger i en charmig fastighet i ett utmärkt läge i centrum av Castelldefels, knappt tio minuters promenad från den fina stranden.
Pris från 1 415:- inklusive flyg!
Se hotell