• Paseo Maritimo de Ferrara s/n, Torrox Costa, Spain
  • +34 971 99 80 60
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Iberostar Malaga Playa

All-inclusiveFamiljehotellSol & bad

Drömhotell direkt på stranden! Här får du en komplett semestermiljö för sol, bad och avkoppling. All Inclusive kan bokas mot tillägg.

Hotel Iberostar Malaga Playa är ett underbart hotell för alla som söker en semesteroas direkt på stranden. Hotellet erbjuder en enastående miljö för sol, bad och avkoppling. En frikostig All Inclusive kan bokas mot tillägg. Avståndet till den trevliga staden Nerja är endast tio kilometer. Lokalbussar avgår från hotellet närområde minst en gång per timme.

Hotellets poolområde är stort och erbjuder en vacker vy utöver havet. Den inbjudande poolen ackompanjeras av vackra palmer, sköna solsängar, solskyddande parasoller och en populär snackbar. Till barnens stora glädje finns en barnpool, en miniklub* och en lekplats. Den fina sandstranden är perfekt för sköna dagar med strandliv och avkoppling. På hotellet finns även en inomhuspool.

Hotellet har 413 dubbelrum eller lägenheter som erbjuder ett mycket bekvämt boende med smakfull design. De har alla möblerad balkong/terrass, minibar (avgift), badrum, luftkonditionering, satellit-TV, kassafack (avgift), direkttelefon och WiFi med hög hastighet är gratis i alla utrymmen.

Du kan välja till All Inclusive som innebär: Frukostbuffé mellan kl. 07:30-10:30, lunchbuffé kl. 13:30-15:30, middagsbuffé kl. 19:00-22:00. Snacks i lobbybaren och i snackbaren (pizza, hamburgare, smörgåsar, sallader) mellan kl. 10:30-13:00 och 16:00-18:00. Softdrinks, öl, vin och övriga alkoholhaltiga drycker i anvisade barer och restauranger mellan kl. 10:30-23:00 (ej importerade).

På hotellet finns ett fullt utrustat gym och ett Spa som erbjuder olika kroppsbehandlingar, massage, bastu och en inomhuspool. Kroppsbehandlingar mot avgift.

Drömhotell direkt på stranden!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

*Observera att miniklubben är öppen från maj till oktober samt under påsken. 

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00