Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Sol Principe

All-inclusiveStorstadFamiljehotellSol & bad

En stor semesteranläggning med en komplett semestermiljö, alldeles in till stranden. 

Sol Principe Hotel är ett trevligt och bekvämt semesterhotell med fina faciliteter. Hotellet ligger alldeles intill den fina stranden i Torremolinos, Playa Bajondillo. Sol Principe är ett stort hotell som erbjuder en mångfald av faciliteter som gör semestern minnesvärd och fullständig. I närområdet finns affärer, barer och restauranger. För en extra bekväm och prisvärd semester kan du tilläggsboka All Inclusive.

Hotellet har två vackra pooler som ligger inbäddade i vacker grönska. Den ena är en poollagunen på 1500 kvadratmeter som erbjuder en fantastisk badmiljö för hela familjen. Till barnens stora glädje finns två barnpooler och en lekplats. I närheten av stranden ligger en mindre pool som endast har vuxna gäster. Vid poolerna finns solsängar, parasoller och barer som serverar läskande drycker och lättare måltider. Poolhandduk kan lånas mot deposition. För alla som är unga i sinnet, så har hotellet ett omfattande underhållningsprogram inspirerat av Flinta.

Sol Principe har 799 rum av olika karaktär som erbjuder boende i trevliga och rymliga rum med möblerad balkong eller terrass. De har alla minibar (avgift), badrum, luftkonditionering, satellit-TV, kassafack (avgift), direkttelefon. WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis. 

Du kan välja till All Inclusive som innebär: Frukost- (ingår alltid), lunch- och middagsbuffé. Softdrinks, öl, vin och övriga alkoholhaltiga drycker i anvisade barer och restauranger kl. 11:00-24:00 (ej importerade). Under tider som bufféerna inte serveras har du mellan kl. 10:00-19:00 fri tillgång till snacks (hamburgare, pizza, hotdog, smörgåsar, frukt m m).

Fullservicehotell på paradläge!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda. Bufférestaurangen vid poolen är endast öppen på sommaren. 

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00