Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Sol Don Pedro

StorstadFamiljehotellSol & bad

Här bor du alldeles intill den fina sandstranden! Komplett fullservicehotell med ett avundsvärt läge och fina faciliteter.

4-stjärniga Hotel Sol Don Pedro har ett underbart paradläge i pulserande Torremolinos. Hotellet erbjuder en perfekt utgångspunkt för sol, bad och avkoppling. Hotellet har gemensamma faciliteter med systerhotellen Sol Don Marco och Sol Don Pablo som ligger grannar. Tillsammans erbjuder de tre hotellen ett stort utbud av restauranger, barer och poolområden att njuta av.

In till Torremolinos absoluta centrum är det ca 800 meter och till den fina stranden Playa Bajondillo är det endast 25 meter. Malagas flygplats ligger på tjugo minuters taxiavstånd. I närområdet finns affärer, barer och restauranger.

Boende på Don Pedro har tillgång till tre fina poolområden varav två av dem har barnpool. Runt poolerna finns solstolar, solskyddande parasoller, snackbarer och poolbarer. Hotel Sol Don Pablo har en uppvärmd inomhuspool som boende på Don Pedro har tillgång till.

På hotellen finns 327 bekväma rum som är trevligt dekorerade. Dubbelrummen erbjuder luftkonditionering, satellit-TV, minibar, direkttelefon, säkerhetsfack och gratis trådlöst internet (WiFi). 

På hotellen finns flera olika restauranger och barer att välja mellan. Under kvällstid är det ofta underhållning i någon av barsalongerna.

Det finns ett för de tre hotellen gemensamt Spa och gym.

Toppläge intill den fina stranden!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00