• AVDA.ROTARY INTERNACIONAL - PUERTO BANUS, Puerto Banus, Spain
  • +34 952 81 73 53
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Pyr Marbella

StorstadFamiljehotell

Populärt lägenhetshotell som passar hela familjen. Här bor du nära både centrum, yachthamnen och stranden.

Pyr Marbella är en mycket omtyckt lägenhetsanläggning som ligger i den populära semesterorten Puerto Banús. Här kan du promenera till den härliga sandstranden eller in till köpcentret El Corté Inglés på bara några minuter. I Puerto Banus centrala delar finns det många butiker, restauranger och barer. Om du fortsätter ned till yachthamnen så finns det massor av märkesbutiker och trevliga restauranger. På Pyr Marbella får man alla ingredienser som behövs för en skön och avkopplande semester, oavsett om man reser som ett par eller som en familj. In till staden Marbella är det knappt tio kilometer, ca en kvart med lokalbuss.

Pyr Marbella har ett perfekt utgångsläge för de som vill ha en aktiv semester. Inom tio minuters taxiavstånd finns det fem högklassiga golfbanor.

I hotellets sköna trädgård finns det två mysiga poolområden med solstolar, parasoller och en poolbar. Hotellet har en vuxenpool och en separat barnpool. Poolhanddukar lånas ut mot en deposition. 

Hotellet har 319 trivsamt inredda lägenheter* med kombinerat sov- och vardagsrum, pentryn, med kylskåp, samt möblerade balkonger och satellit-tv. Gratis trådlöst internet (WiFi) finns i lägenheter och i allmänna utrymmen. Handdukar byts varje dag, medan sängkläder byts var tredje dag. Lägenheterna städas varje dag (förutom köket). 

Hotellet har en restaurang där det serveras frukost som kan bokas mot tillägg, bar/lounge och dessutom ett kafé där man kan njuta av en god kaffedrink.

Många återkommande och nöjda gäster!

Obs! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellfaciliteterna vara begränsade eller stängda.

* Luftkonditionering erbjuds från juni till slutet av september. Värme erbjuds från november till slutet av februari. 

Hotellinfo

  • Incheckning från 15:00
  • Senast utcheckning 12:00