Billiga resor till Nerja

Nerja

Marinas De Nerja Aparthotel Beach & Spa

Marinas de Nerja Beach & SPA har ett fint läge precis vid stranden, ett par km utanför semesterorten Nerja!
Pris från 2 505:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Balcon de Europa

Här bor du på ett topphotell mitt på stranden, som bjuder på fantastisk utsikt och ett otroligt läge i hjärtat av Nerja!
Pris från 3 595:- inklusive flyg!
Se hotell

HC Burriana Playa Apartments

HC Burriana Playa Apartments erbjuder trevliga lägenheter med mycket stora terrasser med fantastisk utsikt över havet och klipporna. Lägenhetshotellet är ett väldigt uppskattat och ligger intill den fantastiska stranden Burriana i Nerja.
Pris från 2 145:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Jose Cruz

3-stjärnigt hotell i traditionellt spansk stil som erbjuder ett bekvämt och prisvärt boende med närhet till Nerjas stränder, restauranger och promenadstråk.
Pris från 2 135:- inklusive flyg!
Se hotell

Marina Turquesa

Populärt lägenhetskomplex med en känsla av lyx! Här bor ni i eleganta lägenheter som alla har balkong/terass med utsikt över poolen eller den exotiska trädgården.
Pris från 2 485:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Nerja Club & Spa

Hotel Nerja Club & Spa är ett utmärkt mellanklasshotell i spansk stil som bjuder på bra service, rimliga priser och utmärkt läge.
Pris från 1 885:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Perla Marina by Sercotel

Hotel Perla Marina by Sercotel bjuder på perfekt läge i Nerja med promenadavstånd till affärer, strand och restauranger. Detta 4-stjärniga Hotel Perla Marina ligger nära Balcón de Europa, och erbjuder underbar utsikt!
Pris från 2 185:- inklusive flyg!
Se hotell

Toboso Apar-Turis

Bästa läget! Detta 3-stjärniga lägenhetshotell erbjuder ett prisvärt boende med närhet till Nerjas stränder, restauranger och promenadstråk. Hotellets bar bjuder på en fantastisk utsikt över havet!
Pris från 2 635:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Toboso Chaparil

Hotel Toboso Chaparil ligger i det riktiga hjärtat av Nerja! Läget är perfekt med dess närhet till stränder och attraktioner som Gamla Stan och Balcon de Europa.
Pris från 1 955:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Villa Flamenca

Här bor ni på ett charmigt, snyggt hotell, med familjär känsla och schysst läge mellan centrum och strand. Här kan ni njuta av ett trevligt poolområde med bra poolbar/restaurant och fantastiskt trevlig personal!
Pris från 2 485:- inklusive flyg!
Se hotell

MB Boutique Hotel - Adults only

En riktig pärla i Nerja! Här bor du på ett förstklassigt boutiquehotell som bjuder på modern design och ett otroligt läge. Litet vuxenhotell med mycket lugn atmosfär!
Pris från 2 305:- inklusive flyg!
Se hotell