• Avda. Telefónica, 7, Benalmadena, Benalmadena, Spain
  • +34 952 44 19 40
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Medplaya Bali

All-inclusiveSol & badFamiljehotell

Stort hotell med fina faciliteter som ligger på en kulle endast 250 meter från den fina sandstranden.

Medplaya Hotel Bali är ett populärt fullservicehotell med ett utmärkt läge i Benalmadena. Du promenerar till den trevliga yachthamnen med alla sina restauranger och barer på mindre än en kvart. Ned till den närmsta stranden tar det bara några minuter. Avståndet till flygplatsen är fjorton kilometer, en dryg kvart med taxi.

På hotellet finns ett stort poolområde med en inbjudande badmiljö. Här finns två pooler samt en barnpool. I hotellets poolbar serveras läskande drycker och goda lunchrätter. 

På Hotel Bali finns 376 rum/lägenheter av olika karaktär. Antingen bor du i ett normalt dubbelrum (24 kvm) eller i en lägenhet (42 kvm). Både boendealternativen har balkong/terrass, luftkonditionering (kyla/värme), satellit-TV, direkttelefon och säkerhetsfack (avgift). Lägenheterna har även ett pentry som är utrustat för lättare matlagning. Gratis WiFi finns i alla utrymmen.

All Inclusive kan bokas mot tillägg och innebär: Frukostbuffé kl. 07.30-10:30, lunchbuffé kl. 12:45-15:15 och middagsbuffé kl. 19:00-22:00. Softdrinks och alkoholhaltiga drycker serveras under lunch & middag samt mellan kl. 11:00-23:00 i anvisade barer och restauranger. (ej importerade märken).

Det finns gym tillgängligt för boende som vill fortsätta att träna när de är på resande fot. Receptionen är dygnsöppen.

Centralt läge i Benalmadena!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 13:00
  • Senast utcheckning 11:30