• Pasaje Maritimo Benabola s/n, Puerto Banus, Marbella, Marbella, Spain
  • +34 952 90 90 00
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Park Plaza Suites

StorstadFamiljehotellSol & bad

Paradläge i Puerto Banus! Här bor du ett stenkast från stranden och några stenkast från den lyxiga marinan.

Park Plaza Suites är ett mycket populärt och eftertraktat hotell i semesterorten Puerto Banús. Här bor du intill den härliga sandstranden. I Puerto Banus centrala delar finns det många butiker, restauranger och barer. Om du fortsätter ned till yachthamnen så finns det massor av märkesbutiker och trevliga restauranger. In till staden Marbella är det knappt tio kilometer, ca en kvart med lokalbuss.

Park Plaza Suites har ett perfekt utgångsläge för de som vill ha en aktiv semester. På tio minuters taxiavstånd finns det fem högklassiga golfbanor.

Hotellet har 89 trivsamt inredda lägenheter och dubbelrum. Läget på lägenheterna som ofta är privatägda varierar i både i läge och inredningsstil. Lägenheterna är mycket stora och erbjuder upp till tre sovrum för sex personer. Alla lägenheterna har ett pentry utrustat för lättare matlagning. Dubbelrummen ligger i receptionsbyggnaden och håller god standard. Dubbelrummen är alla utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, skrivbord, minibar och ett välutrustat badrum.

Hotellet har en restaurang där det serveras frukost som kan bokas mot tillägg.

Toppläge i Puerto Banus!

* Under vinterhalvåret kan vissa av hotellfaciliteterna vara begränsade eller stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00