Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Melia Marbella Banus

FamiljehotellSol & bad

Topphotell med ett avundsvärt läge, nära Puerto Banus. Här får du ett tropiskt poolområde och bara några stenkast från den fina stranden.

Melia Marbella Banus är ett imponerande hotell som har ett privilegierat läge nära den exklusiva yachthamnen i Puerto Banus. Denna ”Resort” anläggning utmärker sig för en behaglig komfort och service. Omgivningen utmärks av lugn och ett lågmält kvälls- och nattliv. Utbudet av attraktioner är stort och tilltalar både barnfamiljer som par.

Du promenerar in till Puerto Banus marina på ca fem minuter och till Cortez Ingles är det ungefär lika långt. Inne i Puerto Banus finns ett stort antal bra restauranger, chicka butiker och trendiga shoppingmöjligheter. Intill staden Marbella tar det ca tio minuter med taxi eller så går du längs den vackra strandpromenaden, denna sträcka kallas för ”the Golden Mile”.

I hotellets trädgård finns två vackra poolområden som erbjuder en underbar miljö för sol, bad och avkoppling. Den största av pooler ligger i en vacker exotisk grönska ackompanjerat av vattenfall samt en barnpool. Här finner såväl barn som vuxna sin favoritplats bland sköna solsängar och parasoller. Den andra poolen är endast avsedd för vuxna och erbjuder en klassiskt inspirerande badmiljö. Avståndet till stranden är mindre än hundra meter.

De rymliga rummen (35 kvm) på Melia Marbella Banus håller hög klass och är smakfullt dekorerade. Samtliga rum har, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, gratis trådlöst internet (WiFi), säkerhetsfack (avgift) och trevligt möblerade balkonger/terrasser. Frukostbuffé ingår i resans pris.

Smakfullt förstaklasshotell i solsäkra Puerto Banus!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00