• Urb. Nueva Andalucía s/n, Marbella, Marbella, Spain
  • +34 952 81 20 00
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

H10 Andalucia Plaza Hotel - Adults only

VuxenhotellStorstadFamiljehotell

Välkänt fullservicehotell i Puerto Banus! Här bor du nära både centrum, yachthamnen och stranden.

H10 Andaluzia Plaza är ett mycket populärt hotell som ligger i den pulserande semesterorten Puerto Banús. Från hotellet kan du promenera till den härliga sandstranden på tio minuter och till shoppingparadiset El Corté Inglés på knappt tio minuter. I Puerto Banus centrala delar finns det många butiker, restauranger och barer. Om du fortsätter ned till yachthamnen så finns det massor av märkesbutiker och trevliga restauranger. In till staden Marbella är det knappt tio kilometer, ca en kvart med lokalbuss. När du bokar din resa kan du komplettera med transfer från och till flygplatsen.

H10 Andaluzia Plaza har ett perfekt läge för dom som vill ha en aktiv semester. Inom tio minuters taxiavstånd finns det fem högklassiga golfbanor.

Hotellets solterrass inbjuder till sol och avkoppling. Här finns en stor lagunformad pool som omges av sköna solstolar och parasoller. I ena delen av poolen finns en barnavdelning med lägre vattendjup. För din bekvämlighet finns det poolhanddukar att låna. I poolbaren serveras lättare anrättning och läskande drycker. Vid poolområdet kan trafiken upplevas som störande. H10 Andaluzia Plaza har en uppvärmd inomhuspool.

Hotellet har 400 trevligt inredda rum som erbjuder ett bekvämt semesterboende. Alla rummen har möblerad balkong/terrass, badrum med dusch/badkar, luftkonditionering, minibar och satellit-tv. Gratis trådlöst internet (WiFi) finns i rummen.

På hotellet finns en restaurang och två barer. I hotellets omgivningar finns massor av restauranger och barer. Hotellet har ett fullständigt SPA där du kan koppla av med en massage eller annan önskvärd skönhetsbehandling. Här finns även tillgång till ett mindre gym. 

Populärt hotell med centralt läge!

Obs! 16-års gräns. Under vinterhalvåret kan vissa av hotellfaciliteterna vara begränsade eller stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00