Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Fuerte Marbella

StorstadSol & badFamiljehotell

4-stjärniga Hotel Fuerte Marbella är ett ytterst komfortabelt och bekvämt hotell. Här får du ett komplett och sofistikerat boende som ger dig de bästa förutsättningarna för en njutningsbar semester i trevliga Marbella. Hotellet har ett priviligierat läge mitt i den gamla stadskärnan, alldeles intill den fina stranden.

Till parken Alameda promenerar du på tre minuter och fortsätter man ytterligare några minuter så kommer du till ”Old Town” och Orange Square. Den helt underbara strandpromenaden sträcker sig idag från östra Marbella ända bort till San Pedro, ca tio kilometer. Under turen passerar man bl a den exklusiva yachthamnen i Puerto Banus.

Hotellet har ett trevligt poolområde med en vacker utsikt ut över Medelhavet. Här får man en skön miljö för sol, bad och avkoppling. Runt den stora poolen finns sköna solstolar, solskyddande parasoller och en populär poolbar.

Fuerte Marbella har 263 rum som är bekväma och trevligt inredda. Rummen har luftkonditionering, satellit-TV, minibar, direkttelefon, säkerhetsfack och gratis trådlöst internet (WiFi). 

I hotellets restaurang, El Olivo serveras den fina frukostbuffén och här erbjuds även en á la cartemeny som är inspirerad av medelhavsköket. Under sommarhalvåret får man inte missa Beach Club Restaurant Grill som med sitt läge på stranden ger en formidabel matupplevelse i exotisk miljö. I lobbybaren är listan av cocktails och drinkar omfångsrik. I hotellets närområde finns en mångfald av restauranger och barer.

I hotellets Spa kan du välja mellan ett träningspass i gymmet, sköna kroppsbehandlingar och massage.

På första parkett i Marbella!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00