• Calle Virgen del Pilar 11, Marbella, Malaga, Costa Del Sol, Marbella, Spain
  • +34 952 77 42 30
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

El Faro Hotel Apartamentos Marbella

LägenhetshotellStorstadSol & bad

Populärt lägenhetshotell med ett priviligierat läge mitt i Marbella.

El Faro Marbella Hotel är ett utmärkt alternativ när du önskar ett cityläge med nära till stranden och den världsberömda strandpromenaden. När du bor på El Faro Marbella Hotel har du utomordentliga förutsättningar för en underbar vistelse i Marbella. Om man vill bo nära stranden så är El Faro Marbella Hotel ett idealiskt val. Den sköna stranden ligger bara 150 meter från hotellet.

På hotellet finns ett mindre poolområde med pool, solsängar och parasoller.

Det finns 70 lägenheter på El Faro Marbella Hotel. Här får du ett trevligt och modernt lägenhetsboende. Om du vill göra frukost eller lunch så har du tillgång till ett pentry som är utrustat för lättare matlagning. De fina lägenheterna är även utrustade med; gratis trådlöst internet (WiFi), luftkonditionering, värdeskåp (avgift), satellit-TV och möblerad balkong. Du kan välja mellan enrumslägenheter (30 kvm) för upp till tre personer eller tvårumslägenheter (50 kvm) för upp till fyra personer.

Hotellet ligger mycket centralt omgivet av små stadsgator med mycket grönska. I närheten finns mysiga tapasbarer och lokalt präglade restauranger.

Stadshotell bara några stenkast från stranden!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 16:00
  • Senast utcheckning 12:00