• Ctra. De Cádiz, km. 173. Puerto Banus, Marbella, Spain
  • + (34) 952 811 517
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Blue Bay Banus

FamiljehotellSol & bad

Omtyckt och trevligt resorthotell med bra läge och egen Beach Club i Puerto Banus!

Blue Bay Banus (Tidligare Rincon Andaluz) är byggt som en typisk vit andalusisk by med kullerstensgator, innergårdar, torg och även ett litet kapell. Byggnader har högst två våningar och totalt finns det 315 gästrum. Rummen är indelade i 68 standard rum, 219 superior rum, 23 familjerum (2 sovrum) och 5 trerumssviter.

Hotellet ligger i det exklusiva området Puerto Banús, i närheten av stranden och 7 kilometer från centrum av Marbella. Hotel sträcker sig över mer än 28,000 kvm subtropiska trädgårdar, pooler och dammar som gör hotellet till en oas för sol, bad och avkoppling.

Medelhavet ligger en kort promenad från hotellområdet, och inbjuder till ett förfriskande bad, eller varför inte bara luta sig tillbaka och njuta av solen som värmer. Om inte stranden lockar till avkoppling, har hotellet ett inbjudande poolområde med tillhörande poolterrass och poolbar.

Hotellet erbjuder också en utsökt restaurang, som serverar de välkända lokalproducerade maträtterna från Andalusien. Man säger ofta att till Andalusien så kommer man för solen, men stannar för maten. Boka till den prisvärda halvpensionen och njut av alla läckerheter kockarna dukar fram. Efter maten avslutar man gärna med något gott att dricka i barensalongen. På Blue Bay Banus bor man helt enkel i en utsökt semestermiljö nära till stranden och den vackra marinan, Puerto Banus.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00