• Avenida del Mar Mediterráneo; Oficina: Calle Juan Antonio de Torquemada 2, Los Arqueros Beach, portal 7, San Pedro Alcantara, Marbella, Costa del Sol, 29670, Marbella, Spain
  • +34 951 19 19 99
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Aqua Apartments Marbella

LägenhetshotellFamiljehotellSol & bad

Aqua Apartments Marbella byggdes 2017 och erbjuder 15 fräscha och moderna lägenheter! Detta omtyckta lägenhetshotell ligger 12 km från busstationen i Marbella och erbjuder gratis WiFi.

Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 

Hotellets resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Du hittar närmaste golfbana 2.5 kilometer från det här boendet, och transportanslutningar finns inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dig möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand och 5 kilometer till hamnen.

Alla boendealternativ har ett kök med ugn, platt-tv med satellitkanaler, strykmöjligheter, garderob och sittgrupp med soffa. Det finns även mikrovågsugn, brödrost, kaffemaskin och vattenkokare. De trevliga lägenheterna har även möblerad balkong. 

Aqua Apartments Marbella har en säsongsöppen utomhuspool* och erbjuder även en terrass. 

”Nya och fräscha lägenheter som var bra planerade. Läget var mycket bra mellan stranden och staden med gångavstånd till båda.”

Plaza de toros ligger 13 km bort och till Teatro Ciudad de Marbella är det 14 km. Närmaste flygplats är Málagas flygplats, som ligger 63 km bort. Transfer går att beställa längre fram i bokningprocessen. 

Populära semesterlägenheter i Marbella! 

*Poolen är säsongstängd från 01 okt 2018 till 30 apr 2019.

OBS! Receptionen på Aqua Apartments Marbella håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Du måste tala om din ankomsttid för boendet i förväg.

Receptionen är öppen under följande tider:
  • Måndag - fredag: 09:00 - 20:00
  • Lördag - lördag: 10:00 - 13:30

Deposition vid ankomst, EUR 300. Hela skadedepositionen återbetalas till ditt kort efter att boendet har kontrollerats.

Hotellinfo

  • Incheckning från 15:00
  • Senast utcheckning 11:00