• Calle Camilo José Cela 3 (near Paseo Maritimo), Marbella, Malaga, Costa del Sol, Marbella, Spain
  • +34 952 76 56 81
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Aparthotel Puerto Azul

LägenhetshotellStorstadSol & bad

Lägenheter med paradläge precis vid Marbellas pulserande strandpromenad.

Puerto Azul Hotel har ett avundsvärt strandläge med nära till det mesta som denna turistmetropol har att erbjuda. Du promenerar till marinan på mindre är tio minuter och till old town med alla sina boutiquer och restauranger tar det knappt en kvart. Om du önskar transfer från flygplatsen till Puerto Azul Hotel så kan du boka detta samtidigt som du bokar din resa.

Hotellet har ett mindre och intimt poolområde varifrån du har en vacker utsikt utöver stranden och havet. Här finns sköna solsängar för njutningsfulla stunder med mycket sol och bad.

Puerto Azul Hotel har 57 lägenheter som erbjuder en bekväm boendemiljö. Du kan välja mellan enrumslägenheter (27 kvm) eller tvårumslägenheter (47 kvm) med ett separat sovrum. Alla lägenheterna har badrum med dusch/badkar och hårfön samt pentry för lättare matlagning. I lägenheterna finns även luftkonditionering, skrivbord, värdeskåp (avgift) och satellit-TV. Lägenheterna har möblerade balkong/terrass med lateral havsutsikt. WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis.

I hotellets restaurang, Sirocco serveras spanska och internationella specialiteter. I hotellets omgivningar finns stort antal restauranger, affärer och barer.

Bekväma lägenheter med ett drömläge!

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 15:00
  • Senast utcheckning 12:00