• Urbanización Los Naranjos De Marbella, Marbella, Marbella, Spain
  • +34 952 81 33 62
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Apartamentos Serinamar Marbella

LägenhetshotellFamiljehotellSol & bad
Dessa Turistlägenheter i Marbella ligger i ett vackert område med pooler, stora ytor och vackra trädgårdar med en andalusisk stil!

Apartamentos Serinamar Marbella ligger i en trädgård med utomhuspooler*, 5 minuters bilresa från Puerto Banus. De luftkonditionerade lägenheterna har en möblerad terrass med utsikt över trädgården. Från maj till augusti erbjuds gratis transfer till Puerto Banus småbåtshamn.

Alla lägenheter har ett vardagsrum, soffa och tv. I det egna badrummet finns en hårtork, och det välutrustade köket har diskmaskin och tvättmaskin. WiFi finns tillgängligt i hotellrummen och är gratis.

Kommer du med bil parkerar du gratis utomhus. Du hittar flera restauranger på anläggningen, och i närheten finns en mataffär och paddeltennisbanor.

På knappt 5 minuter kör du till 5 olika golfbanor, och du tar dig enkelt till motorvägen AP7. Med bil tar det 15 minuter till Marbella och cirka 45 minuter till Málagas flygplats. Flygplatstransfer erbjuds mot en extra kostnad. 

Ditt hem hemifrån!

*Poolen är öppen mellan april och oktober. 

Incheckningstiden börjar 16:00

Incheckningstiden slutar 22:00

Lägsta ålder för incheckning är 18.

Receptionen är öppen under följande tider:
  • Måndag - lördag: 08:00 - 22:00
  • Söndag - söndag: 10:00 - 18:00
Om du planerar att ankomma efter 22:00 ska du kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen. Observera att incheckning och upphämtning av nycklarna sker på: urbanizacion los naranjos de marbella, fase 3 apt 1, 29660 Nueva Andalucía - Marbella.

En skadedeposition på EUR 400 krävs vid ankomst. Den betalas med kort. Du bör få tillbaka depositionen inom 7 dagar efter att du har checkat ut. Hela skadedepositionen återbetalas till ditt kort efter att boendet har kontrollerats.

OBS! Under lågsäsong kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Åldersgräns för incheckning är 18 år. Notera att vid sen ankomst är det viktigt att ni meddelar hotellet.

Hotellinfo

  • Incheckning från 16:00
  • Senast utcheckning 10:00