• Po MARITIMO LOS BOLICHES, Fuengirola, Fuengirola, Spain
  • +34 952 47 53 54
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

La Jabega Apartments

LägenhetshotellSol & bad

Populärt hotell med ett avundsvärt läge. Här har du nära till stranden, hamnen och nöjeslivet.

La Jabega är ett mycket uppskattat lägenhetshotell som ligger vid Fuengirolas strandpromenad, med bara ca 500 meter till centrum. Du har även gångavstånd till hamnen, där du kan äta i någon av de mysiga restaurangerna eller bara njuta av den sköna utsikten och hamnlivet.

Om du vill in till Málaga som är Pablo Picassos hemstad, för lite shopping eller uppleva stadens historiska stadskärna, tar det ca en timme med lokalbuss. Pendeltåget mellan Málaga-Flygplats-Fuengirola är det smidigaste och billigaste sättet att färdas om du ska besöka någon av städerna efter kusten och ska till eller från Málaga Airport (biljetter köper man i automater vid stationerna). Avstånd till flygplatsen är ca 25 km, och tar ca 30 minuter med taxi.

På hotellet finns 133 lägenheter som är luftkonditionerade och har gratis trådlöst internet (WiFi). De flesta lägenheterna har även utsikt över Medelhavet. Studiorna och lägenheterna på La Jabega har ett pentry med ugn, kylskåp, brödrost och kaffekokare. Det finns även en TV med satellitkanaler och ett eget badrum samt hårtork. Värdeskåp erbjuds mot en avgift.

Hotellets reception har öppet dygnet runt, här kan du även få hjälp med utflykter samt ev. biluthyrning. 

Toppläge i Fuengirola!

Under vinterhalvåret kan vissa av hotellfaciliteterna vara begränsade eller stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00