• Avenida del Sol, 5. Benalmadena, Benalmadena, Spain
  • +34 952 579 400
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Sunset Beach Club

LägenhetshotellFamiljehotellSol & bad

Trevlig lägenhetsresort med ett utmärkt läge vid stranden i Benalmadena.

Sunset Beach Club är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell beläget vid stranden i den populära semesterorten Benalmadena. Anläggningen erbjuder ett mycket stort utbud av service och har fina faciliteter för att tillgodose alla dina semesterbehov. Anläggningen som är nyrenoverad framstår idag som en mycket moderna och trivsam semesterresort. Hotellet har ett kafé, snabbköp, restauranger, barer och nattklubb. På hotellet finns en egen vårdcentral med läkare på plats varje dag.

Resortanläggningen, Sunset Beach Club erbjuder boende i lägenheter som passar för upp till 4 personer (2 ordinarie bäddar, rekommenderat max 2 vuxna och 2 barn eller 3 vuxna.) Alla lägenheter har ett vardagsrum med matplats, separat sovrum, pentry, badrum och terrass.

För den aktive finns en mängd aktiviteter. Här erbjuds ett mindre spa med massage, gym och ett aktivitetsprogram varje dag. Det finns också tillgång till bla. Tennisbanor.

I hotellets trädgård finns ett trevligt poolområde med två vuxenpool, barnpool, snackbar och en lekplats. 

På Sunset Beach Club har man allt man behöver inom räckhåll, och i praktiken behöver man inte lämna denna kompletta anläggning. Men om man vill det, så är det promenadavstånd in till Puerto Marina, där det finns det ett mycket stort utbud av trevliga restauranger, barer och affärer. Frågan är om inte Sunset Beach Club är en av de mest kompletta resorten i sin prisklass på hela Costa del Sol?

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00