logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol

Oavsett om du är en golfentusiast eller soldyrkare, globetrotter eller förstagångsresenär, gourmand eller tapasälskare, så får du ditt lystmäte i Costa del Sol eller som vi i Sverige säger, Solkusten.

Få platser i världen erbjuder en lika mångfacetterad livsstil som Costa del Sol och karaktären på kuststräckan skiljer sig mycket mellan de olika orterna. Först på plats som turistorter var Benalmadena, Torremolinos och Fuengirola. Pampigast och mest stadslik är tveklöst Marbella som med sin långa, vackra strandpromenad och många chiringuitos (strandrestauranger/barer) lockar den lite mognare publiken. Mest trendigt är Puerto Banus som vi anser överklassar konkurrenter som Cannes, Porto Cervo och Palma samt långväga destinationer som Fort Lauderdale i Florida och Hamptons utanför New York. Och, man får inte glömma att ju längre västerut man kommer på kusten, ju närmre är det till Gibraltar som nästan nuddar vid spännande Marocko.

Costa del Sol har fått influenser från hela Europa och i historisk tid även från Nordafrika. Och det märks. Solkusten imponerar med en internationell puls och vibrerande atmosfär. Öar i all ära, men Costa del Sols mångfald kommer man inte i närheten av. Boka nu din nästa resa till Solkusten!

Hur vill du bo?

Alla vi som arbetar med hotellen på Costa del Sol har lång erfarenhet av Spanien i allmänhet och Costa del Sol i synnerhet. De hotell som presenteras på Let's Deal Travel.se är noggrant utvalda för att ge extra mycket för dina pengar oavsett hotellstandard.

Direkt flyg till Costa del Sol?

När man väljer resa är både priset, flexibiliteten och semestervänligheten viktiga. Vi på Let's Deal Travel samarbetar därför med de flesta flygbolag oavsett om de flyger non stop till Costa del Sol eller gör ett kort stopp på vägen dit. Ibland kan en timmes stopp på vägen till Costa del Sol spara flera tusenlappar för en familj. Det bästa med Let's Deal Travel är att du väljer själv, oavsett om du flyger till Costa del Sol från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Transfer till ditt hotell

En resa med Let's Deal Travel är lika lätt och bekväm som chartern. Om du vill ordnar vi transfern från flygplatsen till ditt hotell, tur och retur. Allra bekvämast är privat taxitransfer och billigast är busstransfer. När du bokar din resa så klickar du bara i om du önskar transfer. Därefter är allt klart. Om du väljer något av våra hotell som ligger nära flygplatsen, t ex hotellen i Benalmadena så föreslår vi att du tar en taxi själv. Det är lättast och bekvämast. Taxibilarna har fasta förutbestämda priser eller taxameter.

Din resa till Costa del Sol bokar du snabbt och enkelt på nätet

När du bokar din resa till Costa del Sol hos Let's Deal Travel så har du alltid tryggheten av att våra semesterresor omfattas av den svenska resegarantilagen. Vi vill alltid skapa de billigaste resorna utan att tumma på kvaliteten eller tryggheten. På Let's Deal Travel.se är det både bekvämt, snabbt och framförallt prisvärt att boka sin resa. Även om vi är ett modernt online-baserat reseföretag, så finns vi hands både före, under och efter resan.

Externa länkar

Vi hoppas att ovanstående information har inspirerat dig inför din nästa resa. Förutom Google vill vi rekommendera nedanstående källor med tips och råd.

Costa del Sol på Wikipedia

Costa del Sol Turistinfo

Svenska Nyheter Costa del Sol

Golfguide Costa del Sol

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.