logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Costa del Sol

Costa del Sol

Vi som arbetar på TripX har många års erfarenhet av denna semestervänliga kuststräcka. Alla hotellen som du finner i vårt program är noggrant utvalda för att passa en skandinavisk utlandsresenär. Vår utgångspunkt på Costa del Sol har varit att erbjuda trevliga hotell i olika prisklasser, dock med det gemensamma att de har ett bekvämt läge. Vi har personligen handplockat hotellen som alla är prisvärda utifrån sin standard. Om du letar efter mellanklasshotell, All Inclusive eller kanske ett lyxhotell så kommer du finna många prisvärda alternativ.

Det är lätt att boka en resa till Costa del Sol på TripX.se, du bara anger datum och antal personer och efter några sekunder presenteras alla flygmöjligheter på ett överskådligt sätt, alltid med det billigaste priset först. Antalet flygalternativ kan tyckas vara oändligt. I princip går där flera bekväma flyg sju dagar i veckan.

Ibland är de billigaste resorna med olika flygbolag, ”blandade flyg”. Då resor du till och från Costa del Sol med olika flygbolag. Klokt för den som vill spara pengar. Ibland kan man spara stora pengar genom att i den ena riktning välja ett via flyg. En timmes stopp i t ex Barcelona kan spara 2000 kronor för en familj.

På TripX.se kan du bygga din semester själv med full valfrihet. Det behöver inte vara en hel vecka, det kan vara 10 dagar eller kanske endast en långweekend, du väljer själv. Hos oss hittar du också färdiga paketresor där vi valt ut några populära avgångar. Vi rekommenderar dock att du provar att bygga dina resa själv med valfri reslängd, fortfarande lika bekvämt och tryggt som en charterresa.

Året om finns det bra flyg till Costa del Sol från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. De vanligaste flygbolagen är Vueling, Iberia, Norwegian, Ryanair och SAS.

Om du söker efter billiga resor till Costa del Sol så har du kommit rätt!

Varmt välkommen till TripX.

Varför Costa del Sol

Oavsett om du är en snobb eller bohem, partyprisse eller nykterist, soldyrkare eller stugsittare, globetrotter eller förstagångsresenär, gourmand eller snabbmatsälskare, golfentusiast eller latmask, muslim eller kristen, eller vad som helst, så får du ditt lystmäte i Costa del Sol eller som vi i Sverige säger, Solkusten.

Få platser i världen erbjuder en lika mångfacetterad livsstil som Costa del Sol och karaktären på kuststräckan skiljer sig mycket mellan de olika orterna. Först på plats som turistorter var Benalmadena, Torremolinos och Fuengirola. Pampigast och mest stadslik är tveklöst Marbella som med sin vackra strandpromenad lockar den lite äldre publiken. Mest trendigt är Puerto Banus som vi anser överklassar konkurrenter som Cannes, Porto Cervo och Palma samt långväga vänner som Fort Lauderdale i Florida och Hamtons utanför New York. Och, man får inte glömma att ju längre västerut man kommer ju närmre är det till Gibraltar som nästan nuddar vid spännande Marocko.

Costa del Sol har fått influenser från hela Europa och i historisk tid även från Nordafrika. Och det märks. Solkusten imponerar med en internationell puls och vibrerande atmosfär. Öar i all ära, men Costa del Sols mångfald kommer man inte i närheten av. Boka nu din nästa resa till Solkusten!

Hur vill du bo?

Alla vi som arbetar med hotellen på Costa del Sol har lång erfarenhet av Spanien i allmänhet och Costa del Sol i synnerhet. De hotell som presenteras på TripX.se är noggrant utvalda för att ge extra mycket för dina pengar oavsett hotellstandard.

Direkt flyg till Costa del Sol?

När man väljer resa är både priset, flexibiliteten och semestervänligheten viktiga. Vi på TripX samarbetar därför med de flesta flygbolag oavsett om de flyger non stop till Costa del Sol eller gör ett kort stopp på vägen dit. Ibland kan en timmes stopp på vägen till Costa del Sol spara flera tusenlappar för en familj. Det bästa med TripX är att du väljer själv, oavsett om du flyger till Costa del Sol från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Transfer till ditt hotell

En resa med TripX är lika lätt och bekväm som chartern. Om du vill ordnar vi transfern från flygplatsen till ditt hotell, tur och retur. Allra bekvämast är privat taxitransfer och billigast är busstransfer. När du bokar din resa så klickar du bara i om du önskar transfer. Därefter är allt klart. Om du väljer något av våra hotell som ligger nära flygplatsen, t ex hotellen i Benalmadena så föreslår vi att du tar en taxi själv. Det är lättast och bekvämast. Taxibilarna har fasta förutbestämda priser eller taxameter.

Din resa till Costa del Sol bokar du snabbt och enkelt på nätet

När du bokar din resa till Costa del Sol hos TripX så har du alltid tryggheten av att våra semesterresor omfattas av den svenska resegarantilagen. Vi vill alltid skapa de billigaste resorna utan att tumma på kvaliteten eller tryggheten. På TripX.se är det både bekvämt, snabbt och framförallt prisvärt att boka sin resa. Även om vi är ett modernt internetbaserat reseföretag, så finns vi hands både före, under och efter resan. Du är alltid välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.

Externa länkar

Vi hoppas att ovanstående information har inspirerat dig inför din nästa resa. Förutom Google vill vi rekommendera nedanstående källor med tips och råd.

Costa del Sol på Wikipedia

Costa del Sol Turistinfo

Svenska Nyheter Costa del Sol

Golfguide Costa del Sol

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.