Billiga resor till Tossa De Mar

Tossa De Mar

Det blå paradiset

Den vackert belägna byn Tossa De Mar ligger längs den vilda kusten Costa Brava. Här slås du av fantastisk natur, fina stränder och pittoreskt centrum. Det är inte svårt att förstå varför konstnären Marc Chagall hänfördes av denna vackra plats och kom att kalla byn ”Det blå paradiset”.

Tossa de Mar ligger cirka 86 kilometer norr om Barcelona och hit väljer många Barcelonabor att åka över helgen för att komma bort från den pulserande storstaden. Inne i Tossa de Mar strosar du runt på de smala gränderna där ett hav av mysiga småbutiker, härliga tapasrestauranger och trevliga barer ligger tätt.

För att njuta av kristallklart vatten och fina stränder har du kommit rätt. Längs hela kusten finns olika badvikar att njuta vid. Den populäraste är Playa Gran som ligger inne centralt i Tossa de Mar och ramas in av byn. Här är vattnet klart och lugnt. Snorklarnas paradis är badviken Cala Giverola där vattnet snabbt blir djupt. Tar man sig en bit utanför byn finns flera mindre badvikar att utforska.

Tre saker du inte får missa:

  • Medeltidsstaden Vila Vella som ligger på en klippa bredvid Tossa de Mar. Njut av den spännande historian på stadsmuseet och av den fantastiska utsikten över Medelhavet.
  • Att vandra längs kusten är en fröjd för alla sinnen. Upplev den vackra naturen och känn dofterna av rosmarin och timjan. Vandringsspåren är välmarkerade för den bästa upplevelsen.
  • Stranden Mar Menuda är en prisbelönt strand centralt i Tossa de Mar. Kom hit och slappna av den gyllene sanden och det klara vattnet.

Res hit och bedåras precis som Chagall en gång i tiden gjorde!

I Katalonien är varje turist skyldig att betala turistskatt, vilket man gör direkt till hotellet. Kostnaden är på mellan 0.50 - 3 € per person och natt. Barn upp till 15 år betalar inget.

URH Tossa de Mar

URH Tossa de Mar ligger centralt i Tossa Del Mar som är hjärtat på Costa Brava kusten. Här erbjuds du ett bekvämt boende med gångavstånd till den fina stranden.
Pris från 2 075:- inklusive flyg!
Se hotell

Delfin Hotel

Mitt i Tossa de Mars charmiga centrum ligger detta trevliga hotell. Här ifrån har du endast 100 meter till den fina Platja Gran stranden.
Pris från 1 425:- inklusive flyg!
Se hotell

Don Juan Tossa

Familjevänligt hotell beläget nära den fina stranden och byns medeltida del. Från hotellets poolterrass kan du njuta svalkande dopp!
Pris från 1 265:- inklusive flyg!
Se hotell

Giverola Resort

På en av de vackraste platserna längs Costa Brava kusten ligger Giverola Resort. Hotellet erbjuder en fantastik utsikt över havet och Giverola bukten.
Pris från 1 795:- inklusive flyg!
Se hotell

GHT Oasis Tossa & Spa

Hotel Oasis Tossa ligger i den charmiga staden Tossa de Mar, och från hotellet har du stranden på bara 800 meter.
Pris från 1 365:- inklusive flyg!
Se hotell

Hotel Tossa Beach Center - All Inclusive

Familjevänligt all inclusive-hotell på utmärkt läge, nära till både strand och centrum.
Pris från 1 875:- inklusive flyg!
Se hotell