logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Riga

Riga

I en bukt mot Östersjön ligger en av Europas attraktivaste städer! Upptäck Baltikums största stad. Upptäck vackra Riga.

Shopping, spa, massa nöjen och en stad full med sevärdheter och spännande historia.

Men Lettlands huvudstad är inte ”bara” vacker, utan också prisvärd. Det är dessutom lätt att ta sig runt och staden passar perfekt för en weekend.

Tidningen USA Today korade i en omröstning 2014 Riga som Europas mest attraktiva stad och flera andra reseguider- och tidningar uppmärksammar stadens skönhet, dess trevliga läge och den mycket fördelaktiga prisbild som råder här. I Riga finns mycket att se och göra, och staden bjuder på ett myllrande musik- och kulturliv och ett hett nöjesliv – som väntar på att upptäckas.

Under din Riga-vistelse är det en självklarhet att utforska gamla staden, stadens största turistattraktion, och vi rekommenderar dig att kasta ett extra öga på de vackra byggnaderna Svarthuvudenas Hus, St:Peterskyrkan, Svenskporten, Kruttornet och Börshuset.

Välkommen till Baltikums pärla!

Ta sig runt

Rigas kommunikationer är mycket bra, staden trafikeras av både spårvagn och bussar och att ta en taxi kostar inte speciellt mycket. I centrum ligger dessutom allting inom behändigt promenadavstånd, och Riga gör man bäst till fots. Från flygplatsen fungerar taxi bra, men se till att hoppa in i en röd taxibil då de vita och svarta är betydligt dyrare.

Beställ din resa på nätet! Billigt, enkelt, snabbt och tryggt.

När du bokar din resa till Riga hos Let's Deal Travel omfattas du alltid av den svenska resegarantilagen. Vi som arbetar på Let's Deal Travel har som målsättning att erbjuda de mest prisvärda resorna. Vi är dock ytterst noga med att inte tumma på kvalitet och säkerhet. Det skall vara lätt och bekvämt att resa med oss, både före, under och efter resan!

Externa länkar

http://www.res.se/resguide/riga

https://www.europaweekend.se/stadsguider/stadsguide-reseguide-riga/

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.