logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Island

Island

Avkoppling. Återhämtning. Lugn och ro. Den perfekta platsen för detta är Islands inland.

Välkommen till den säregna vulkaniska ön mitt i Atlanten – Island, så nära och är ändå så annorlunda.

Få länder bjuder på en så spektakulär upplevelse som Island. Det är enkelt att känna att man blivit förflyttad till sagornas värld. Här spenderar du dagarna med att resa runt bland glaciärer, varma källor & besöka området Haukadalur med ett hav av sprutande gejsrar.

Island stoltserar med världens nordligaste huvudstad, Reykjavik, och här har en handfull Let's Deal Travel- representanter med omsorg valt ut ett tiotal hotell för att optimera din vistelse. Vi har allt från prisvärda 3-stjärniga hotell till 5-stjärnig lyx.

Några måsten när du besöker Island:

Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma och inbjudande temperaturen 36-39°, året om. På platsen finns även en inomhuslagun och en geotermisk bastu. Det finns möjlighet att boka en kortare massagebehandling.

En tur till Gyllene Cirkeln, som inkluderar några av Islands mest fantastiska sevärdheter, med det som brukar anses som Islands allra vackraste, det ”gyllene vattenfallet”- Gullfoss, i spetsen.

Island ligger mitt på sprickan mellan de europeiska och amerikanska kontinentalplattorna, och i sprickzonen som bildats har idag en nationalpark tagit form – Thingvellir. Vi rekommenderar att du sätter på dig ett par bekväma skor och beskådar naturens kraft på nära håll.

Spendera en heldag i huvudstaden Reykjavík, och om söker du optimal avkoppling ska du absolut unna dig ett besök på Laugar Spa, Nordens största spaanläggning, som ligger i hjärtat av Reykjavik. Du kan också koppla av i någon av de många varma utomhusbaden runt om i Reykjavik, något som är mycket populärt bland islänningarna själva.

Extern länk:

visiticeland.com

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.