• Panos 8 And Chlois Street, Vouliagmeni (near Athens), Greece
  • +30 21 0896 4901
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Vouliagmeni Suites

Sol & badFamiljehotell

Med ett perfekt läge på Atens riviera har du från detta hotell närhet till strand, shopping och nattliv.

Om du väljer att bo på detta hotell så kommer ni få en fin semestervistelse. På Vouliagmeni Suites är semesteratmosfären tilltalande. Hotellet erbjuder en trivsam miljö för en skön och avkopplande semester.

Om man vill bo nära stranden så är Vouliagmeni Suites ett utmärkt alternativ. Den omtyckta stranden ligger bara 5 minuters promenad från hotellet. 

Hotellet ligger centralt i badorten Vouliagmeni på Atens Riviera. Här finner du bra shopping, ett spännande nattliv och trevliga restauranger. Vouliagmeni är känd för sina fina stränder och under sommarhalvåret kommer Atens jet-set hit och roar sig.

In till centrala Aten är det 20 kilometer. Det är möjligt att ta sig hit med lokaltrafik men snabbaste och smidigaste sättet är med taxi.

Avståndet till flygplatsen är knappt 25 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen.

Hotellets pool inbjuder till njutningsfulla stunder med mycket sol och bad. Här trivs alla solsugna. Runt poolen finns sköna solsängar och solskyddande parasoller. I poolbaren sammanstrålar man gärna för något gott att dricka. 

Här bor man i lyxiga och moderna rum. På hotellet finns 35 rum som har bekväma badrum med dusch/badkar samt hårfön. Rummen är individuellt inredda och har exklusiv utrustning.  Alla de fina rummen har även;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

På hotellet finns en restaurang som serverar smakfulla grekiska rätter. Under sommaren kan du njuta av en panoramautsikt över havet från restaurangens veranda.

Modernt hotell med lyxig känsla!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00