Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Sea View Hotel

StorstadSol & badFamiljehotell

Sea View Hotel ligger i trevliga badorten Glyfada, söder om Aten. Här bor du med närhet till sol & bad, shopping och omtyckta restauranger.

Sea View Hotel är ett populärt hotellalternativ som uppskattas av många svenska resenärer. Om man vill bo nära stranden så är Sea View Hotel ett perfekt val. Den finns stranden ligger endast 100 meter från hotellet och här nere slås du av en inbjudande miljö med massor av sol och svalkande dopp.

Hotellet ligger i den välkända förorten Glyfada som är känt för att vara hem till många grekiska celebriteter. Här finns många chica butiker, häftiga barer och populära restauranger. Bor du på Sea View har du allt bara ett stenkast bort.

Från Sea View Hotel är det cirka 17 kilometer meter från centrala Aten med dess historiska sevärdheter. Här finns också möjlighet till bra shopping och kulinariska upplevelser.  

Den inbjudande stranden ligger bara meter från hotellet. Avståndet till flygplatsen är mindre än ca 25 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen.

Poolområdet på Sea View Hotel är underbart och inbjuder till sköna stunder med massor av sol. Den omtyckta poolterrassen kompletteras vackert av bekväma solsängar. 

Här bor man i trevligt inredda rum. På hotellet finns 73 rum som har bekväma badrum med dusch/badkar samt hårfön. Alla de fina rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Värdeskåp (avgift)

På hotellet finns en omtyckt restaurang som serverar ett varierat utbud av rätter. 

Fräscht hotell med direkt access till centrala Aten!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00