• 72 Poseidonos Avenue, Paleo Faliro, Athens, Greece
  • +30 21 0987 2000
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Poseidon Athens Hotel

FamiljehotellSol & bad

Från Poseidon Athen Hotel har du endast två minuters promenad till den fina stranden. Uppe på hotellets populära takterrass får du en vacker utsikt över havet.

Poseidon Athen hotel är ett populärt alternativ när ni önskar extra mycket avkoppling. När du bor på Poseidon Athen hotel har du goda förutsättningar för en skön ferie. Hotellet ligger perfekt vid stranden och de trevliga småbåtshamnarna i Palaio Faliro.

Den fina stranden ligger ett stenkast bort och här erbjuder hotellet solsängar och parasoller för maximal njutning. Här finns också en strandbar där man kan släcka trösten och stilla hungern. 

Poseidon Athen hotel ligger endast sex kilometer meter från centrala Aten och huvudattraktionerna som finns att besöka. Inne i centrum myllrar det av shopping möjligheter och bra restauranger. Från hotellet är det enkelt att ta sig med lokaltransport, både buss och spårvagn stannar precis utanför.

Avståndet till flygplatsen är ungefär 35 kilometer. Du kan lätt och bekvämt ta en taxi från flygplatsen.

På hotellet finns ett populärt poolområde med pool, solstolar och parasoller. Poolen ligger på hotellets populära takterrass och här uppe finns möjlighet till skön avkoppling samtidigt som du får en fin utsikt över havet.  I poolbaren sammanstrålar man gärna för något läskande att dricka och något lätt att äta. För din bekvämlighet kan du på Poseidon Athen hotel låna poolhanddukar. 

Poseidon Athen hotel har 89 rum som erbjuder en fin boendemiljö i trevligt inredda rum. De bekväma rummen har fina badrum med dusch/badkar, hårfön m m. Alla de fina rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

På hotellet finns en omtyckt restaurang uppe på takterrassen. Här serveras en inspirerande meny med grekiska rätter och typiska rätter från Medelhavet. 

Nyrenoverat och fräscht hotell som ligger i ett lugnt område med bra förbindelser in till centrala Aten!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00