Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Piraeus Theoxenia

StorstadFamiljehotellLuxury

Elegant 5-stjärnigt hotell beläget nära den stora hamnen i Aten. Utmärkta förbindelser in till centrala Aten.

Piraeus Theoxenia erbjuder ett fantastiskt boende när ni önskar extra mycket semesterstämning. Om du väljer detta hotell så har du extra goda möjligheter att få uppleva en underbar ledighet. Hotellet är det enda 5-stjärninga hotell som ligger i området Pireus. Här ifrån har du gångavstånd till den stora hamnen där fartyg från hela världen lägger till.

När du väljer att bo på Piraeus Theoxenia så har du stranden på 15 minuters avstånd. Här inbjuds du till avkoppling i den grekiska solen och svalkande dopp i Medelhavet.

Från Piraeus Theoxenia är det cirka åtta kilometer in till de centrala delarna av Aten. Här hittar du sevärdheter som Akropolis, Panathinaikostadion och det stora torget Syntagma. Ett stort utbud av restauranger och shopping finns längs med gatorna. Det är enkelt att ta sig från hotellet in till centrum. I närområdet finns både tunnelbanestationer och järnvägsstationer.

Avståndet till flygplatsen är knappt 50 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen. 

De 76 förstklassiga rummen på Piraeus Theoxenia erbjuder ett toppboende med vackra och smakfullt färgsatta rumsalternativ. De fina rummen har moderna badrum med alla bekvämligheter. Samtliga av de väldisponerade rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

Hotellet har en restaurang som serverar en varierad italiensk meny. I den tillhörande baren kan du njuta av en god cocktail i en avslappnad atmosfär.

För den aktive finns ett fitness center. 

För dig som önskar ett mindre lyxhotell är detta ett perfekt alternativ!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00