Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Oasis Hotel Apartments

StorstadSol & badFamiljehotell

Mitt i hjärtat på Atens riviera ligger detta omtyckta hotell. Stranden, småbåtshamnen och Glyfada centrum ligger endast en kort promenad bort.

Oasis Hotel Apartments erbjuder ett fantastiskt boende när ni önskar extra mycket avkoppling. Om du väljer detta hotell så har du utmärkta möjligheter att få uppleva en avkopplande resa. 

Hotellet ligger centralt i välkända badorten Glyfada. Hit åker många grekiska celebriteter på sommaren för att njuta av sol & bad. Inne i centrum blandas restauranger och exklusiva butiker med ett spännande nattliv.

Avståndet till flygplatsen är ungefär 28 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen. 

Oasis Hotel Apartments poolområde inbjuder till sköna stunder med mycket sol och bad. Här trivs alla soltörstande. Runt poolen finns bekväma solstolar och parasoller. Till barnens stora glädje finns barnpool vid poolen. Här finner de yngsta sin samlingspunkt. Vid poolterrassen är den självklara samlingspunkten poolbaren. Här serveras olika drycker som släcker törsten. 

Det finns 70 lägenheter och rum på Oasis Hotel Apartments. Här får du ett smakfullt och modernt hotellboende. I lägenheterna har du tillgång till ett välutrustat pentry för lättare matlagning. Alla de fina rummen & lägenheterna är utrustade med;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

På hotellet finns en fin restaurang som serverar ett varierat utbud av lokala och internationella rätter.

Önskar du ett hotell med närhet till sol & bad, shopping och bra restauranger är detta det perfekta boendet för dig!

OBS! Hotellets poolområde är säsongsöppet

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00