• Leoforos Syngrou 385, Palio Faliro, Athens, Greece
  • +30 21 0947 1000
  • Hotellets hemsida
Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Metropolitan Hotel Athens

StorstadSol & badFamiljehotellLuxury

Förstklassigt hotell med idealistiskt läge vid den olympiska parken Faliron. Hotellet har fin utsikt över havet och Saroniska bukten.

När man bor på Metropolitan Hotel Athens så får man extra goda förutsättningar för en underbar semester. Det är ett utmärkt boende om man önskar uppleva Atens pulserande stadsliv samtidigt som man vill sola och bada.

När du väljer att bo på Metropolitan Hotel Athens så har du stranden Flisvos på två kilometers avstånd. Här får man en avkopplande miljö för sol och bad. Några hundra meter från hotellet finns en busshållplats där bussar går ner mot marinan och stranden.

Avståndet till flygplatsen är mindre än ca 40 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen. 

Metropolitan Hotel Athens ligger ungefär fem kilometer centrala Aten m ed dess historiska stadskärna. Hit tar du dig enkelt med lokaltrafik, buss eller spårvagn. Utanför hotellet finns ett stort utbud av restauranger och shopping.

Hotellets pool inbjuder till sköna stunder med mycket sol och bad. Här trivs alla soltörstande. Runt poolen finns sköna solsängar och solskyddande parasoller. Vid poolterrassen är den självklara samlingspunkten den mysiga snackbaren. Här erbjuds smakfulla lunchrätter. I snackbaren serveras också törstsläckande drycker av olika varianter. 

De 374 förstklassiga rummen på Metropolitan Hotel Athens erbjuder ett toppboende med luftiga och väldekorerade rumsalternativ. De fina rummen har moderna badrum med alla bekvämligheter. Samtliga av de väldisponerade rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

Metropolitan Hotel Athens inte mindre än tre omtyckta restauranger. Utöver buffétrestaurangen där frukost serveras finns en fransk bistro som serverar franska rätter gjorda på grekiska råvaror. På sommaren öppnas hotellens restaurang på takterrassen upp, här serveras en medelhavsinspirerad meny samtidigt som du har en vacker utsikt över Saroniska bukten.

Inom hotellområdet finns en hälsostudio som erbjuder olika skönhetsbehandlingar och massage. För den sportiga finns ett gym. 

Elegant hotell med bra förbindelser in till centrala Aten och med bra läge till stranden!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00