Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Emmantina Hotel

StorstadSol & badFamiljehotell

Kombinera ditt citybreak till Aten med en badsemester. Här bor du i trevliga Glyfada 200 meter från stranden och efter en kort bussresa är du i centrala Aten

Emmantina Hotel är uppskattat för sin fina takterrass med pool och närheten till stranden. Ner till stranden är det ca 200 meter och till lokalt centrum ca 500 meter. I närområdet finns restauranger, barer och affärer. Nere längs med havet ligger inte mindre än tre fiske- och yachthamnar.

In till centrala Aten är det 15 kilometer och du kan välja mellan spårvagn eller buss när du skall in till spännande Aten.

Avståndet till flygplatsen är mindre än 15 kilometer.

På hotellets tak med en vacker utsikt utöver havet ligger poolområdet med pool, solsängar och parasoller. I den trevliga snackbaren serveras läskande drycker och grekiska maträtter. Poolens öppettider är säsongsberoende.

Emmantina Hotel har 80 rum av god mellanklass. Samtliga rum har luftkonditionering, satellit-TV, radio, telefon, säkerhetsfack (avgift), minikylskåp, Det finns trådlöst internet (WiFi) på rummen (avgift).

I restaurangen serveras medelhavsinspirerade rätter. I hotellbaren på taket kan man njuta av något läskande att dricka samtidigt som man njuter av havsutsikten. I bottenvåningen ligger nattklubben Vinilio som under helgerna bjuder 60-, 70- och 80-talsmusik.

Välskött och omtyckt semesterhotell!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.


 

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00