Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Electra Athens Hotel

StorstadLuxury

På Första parkett bara något stenkast från Atens mittpunkt, Syntagma-torget. Nyrenoverat och bekvämt med ett populärt läge.

4-stjärniga Electra Hotel Athens erbjuder ett mycket bekvämt boende på ett av Atens mest centrala lägen. Hotellet ligger på den mondäna shoppinggatan Ermou och i närområdet finner du trevliga restauranger, spännande vinbarer och givetvis en utmärkt shopping.

Du promenerar till Syntagma-torget på mindre än en minut och till den pittoreska stadsdelen Plaka på ca 5-6 minuter. Du får inte missa den välkända loppmarknaden Monastiraki som ligger ca 800 meter från hotellet. Till Akropolis promenerar man på ca en kvart. Från Syntagma-torget har du utmärkta förbindelser med hela Aten antingen via tunnelbana, buss eller spårvagn.

På Electra Hotel Athens finns 109 moderna och bekväma rum (22 kvm). Alla rummen har luftkonditionering (kyla/värme), direkttelefon, platt-TV med filmkanaler, säkerhetsfack för laptop, badrock & morgontofflor och minibar (avgift). Alla rum har trådlöst internet (wifi) mot avgift, gratis internet i lobbyn.

I hotellets café serveras underbara bakverk, alla sorters kaffe och givetvis läskande drycker.

Populärt hotell med toppläge!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.


 

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00