Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Bomo Club Palace Hotel

StorstadSol & badFamiljehotell

Detta hotell är beläget precis vid strandpromenaden i Glyfada och erbjuder ett boende med en vacker utsikt över Saroniska bukten.

Här får du ett förstklassigt boende när ni vill unna er extra mycket lugn och ro.
På Bomo Club Palace så får man utomordentliga förutsättningar för en underbar ledighet.  

Den finns stranden ligger endast tre minuters promenad bort och här får du perfekta förutsättningar för en härlig dag med sol & bad.

Bomo Club Palace ligger centralt i den populära badorten Glyfada som är populärt för dem som önskar shopping, god mat och spännande nattliv. Centrala Aten ligger 12 kilometer bort och hit tar du dig enkelt med lokaltrafik.

Avståndet till flygplatsen är lite drygt 25 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen. 

Poolområdet på Bomo Club Palace är underbart och inbjuder till avkopplande stunder med massor av sol & bad. Den smakfulla platsen ackompanjeras smakfullt av bekväma solsängar. Den självklara mötesplatsen runt poolen är pool baren som serverar goda cocktails och andra svalkande drycker.

De 76 förstklassiga rummen på Bomo Club Palace erbjuder ett toppboende med moderna och smakfullt färgsatta rumsalternativ. De fina rummen har moderna badrum med alla faciliteter. Samtliga av de väldisponerade rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)
  • Strykjärn & strykbräda

På hotellet finns en trevlig restaurang som serverar ett varierat utbud av rätter. 

Modernt hotell med alla tänkbara bekvämligheter!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00