Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Best Western Hotel Fenix

Sol & badFamiljehotell

Med endast tre minuters promenad till stranden ligger detta hotell perfekt till i vackra badorten Gyldyna på Atens riviera.

Best Western Hotel Fenix är ett förstklassigt alternativ när du önskar extra mycket lugn och ro. När du bor på Best Western Hotel Fenix har du fördelaktiga förutsättningar för en underbar resa. 

Om man vill bo nära stranden så är Best Western Hotel Fenix ett idealiskt alternativ. Den inbjudande stranden ligger bara meter från hotellet. 

Från Best Western Hotel Fenix promenerar man till Glyfadas centrala delar på knappt ca 15 minuter. I centrum finns det utmärkta möjligheter till shopping, fantastisk mat och trevliga barer. Att ta sig runt är enkelt och det finns spårvagnshållplats utanför hotellet.

Avståndet till flygplatsen är ungefär 27 kilometer. Du kan enkelt ta en taxi från flygplatsen. 

Hotellets poolterrass inbjuder till sköna stunder med mycket sol och bad. Här trivs alla solsugna. Runt poolen finns sköna solstolar och parasoller. På den trevliga pool baren serveras lättare måltider och något gott att dricka.

Best Western Hotel Fenix har 134 rum som erbjuder en fin boendemiljö i välutrustade rum. De bekväma rummen har fina badrum med dusch/badkar, hårfön m m. Alla de fina rummen har;

  • Gratis trådlöst internet (WiFi)
  • Luftkonditionering
  • Minibar/kylskåp
  • Direkttelefon, satellit-TV
  • Värdeskåp (avgift)

På hotellet finns en omtyckt restaurang som serverar ett varierat utbud av grekiska och internationella rätter.

Som medlem i världens största hotellkedja vet du att detta boende är toppen!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00