Sök helt fritt i sökboxen
Se alla priser, du kan sortera och söka

Astor Hotel

Storstad

Här bor du mitt i Atens historiska triangel, endast 100 meter från Syntagma-torget. Trevligt och omtyckt hotell med ett uppskattat läge!

4-stjärniga Astor Hotel är ett populärt cityhotell som är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka stadens alla sevärdheter. I omgivningarna ligger en mångfald av restauranger, barer och affärer.

Till Syntagma-torget promenerar man på en minut och till den charmiga stadsdelen Plaka på ca 5-6 minuter. Det mysiga lilla torget Monastiraki ligger ca 800 meter från hotellet. Här hittar du sju hektiska basargator som för tankarna till orienten. Får inte missas! Om du vill besöka Akropolis så når du detta underverk på en kvarts promenad och några minuter längre fram finner du det populära Akropolismuseet. Från Syntagma-torget har du utmärkta förbindelser med hela Aten antingen med tunnelbana, buss eller spårvagn.

Astor Hotel 137 traditionella och rymliga rum (25-30 kvm). Alla dubbelrummen har, balkong, luftkonditionering (kyla/värme), direkttelefon, satellit-TV, säkerhetsfack och minikylskåp. Alla rum har trådlöst internet (WiFi) mot avgift, gratis internet i lobbyn.

I hotellets takrestaurang kan du njuta av á la carte meny med en oemotståndlig utsikt mot Akropolis. Här serveras också den fina frukosten. I lobbybaren är drinklistan lång och stämningen hög efter en intensiv dag bland Atens alla sevärdheter.

Cityhotell med panoramautsikt över Akropolis!

Det grekiska parlamentet har infört en skatt på turistboende som betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Syftet är bl a att förbättra miljön och kompensera för den påverkan som turismen har. Skatten är per rum och natt. Skattens storlek beror på boendets officiella klassificering och ligger på mellan 1.5 och 4,0 Euro/rum och natt. Skatten skall betalas direkt till hotellet av de som utnyttjat boendet.

OBS! Under vinterhalvåret kan vissa av hotellens servicefaciliteter vara begränsade/stängda.

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 12:00