logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Köpenhamn

Köpenhamn

Välkommen till den nordiska metropolen Köpenhamn

Vi på Let's Deal Travel är inte ensamma om att anse att Köpenhamn är Skandinaviens bästa weekendstad och det är inte svårt att förstå varför. Ta en paus från vardagens måsten och besök den trendiga metropolen Köpenhamn, ynka 20 minuter från den svenska gränsen.

Köpenhamn bjuder på en ytterst intressant och bred matscen och här hittar du några av världens bästa restauranger, bokstavligen. Restaurang Noma har två michelinstjärnor och anses av många som en av världens absolut bästa restauranger. Noma har utsetts till världens bästa restaurang inte mindre än 4 gånger. Den har en självklar förstaplats på listan över Nordens bästa restauranger, men tidigare i år (2017), höll restaurangen stängt för renovering och en ny restaurang fick stolt ta över tronen och titeln som Nordens höjdare, den rosade köpenhamnskrogen Geranium. Men i Köpenhamn behöver du inte gå långt för att stilla aptiten, livfulla restauranger finns det gott om. Vi rekommenderar även ett besök till klassikern Ströget och missa inte att ta del av stadens vimlande uteliv i Kødbyen – här hittar du garanterat ”my cup of tea”.

Spendera en weekend i den danska metropolen Köpenhamn – en pulserande internationell stad med genuin småstadskänsla. Hit åker vi gärna för några dagar med shopping, nöje och smörrebröd. Häng på!

Hos Let's Deal Travel bokar du din resa till Köpenhamn online. Välj mellan paketresa (flyg+hotell) eller endast hotell. Alltid tryggt, enkelt och snabbt, allt på en gång! När du bokar din resa hos Let's Deal Travel omfattas du av den svenska resegarantilagen. Vi på Let's Deal Travel skall alltid erbjuda de mest prisvärda resorna utan att kompromissa med kvaliteten och tryggheten. En resa till Köpenhamn skall vara enkel att boka och självklart billig. När du resor med Let's Deal Travel, så är vi med dig både före, under och efter resan.

Om du söker efter billiga resor till Nordens kanske mest moderna metropol så har du kommit rätt!

Varmt välkommen till Let's Deal Travel & Köpenhamn.

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.