Om Let's Deal

”Boka din resa enkelt och bekvämt, till bästa pris!”

Så låter vår slogan, och vi menar faktiskt vad vi säger. Det skall vara prisvärt, lätt och säkert att beställa en resa hos Let's Deal. Sedan starten har fler och fler upptäckt att det är enkelt, billigt och smart att handla sin resa av oss. Detta är vi förstås mycket glada för.

Vårt tips är att du gör många sökningar av intressanta resor i vår sökmotor. Gör sedan jämförelser med våra konkurrenter. Du kommer bli överraskande glad! Vi är så trygga i vår vetskap om att vi erbjuder marknadens mest prisvärda hotel- och/eller flygpriser att vi vågar ge dig prisgaranti.

Kort om Let's Deal

Let's Deal startades 2010 av ett gäng mycket erfarna personer från resebranschen, först och främst Martin Wirth (grundare av Solresor i 1989) och Morten Husby som har varit produktionschef på såväl Solresor som Fritidsresor. Tillsammans med duktiga IT medarbetare så har vi som mål är att med ny teknik och modernt tänkande förmedla kvalitetshotell till absolut lägsta pris. Vi har naturligtvis ställt resegaranti till Kammarkollegiet.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Därför ska du välja Let's Deal när du ska resa!

Alltid billigaste flyget först!

Vår bokningsmotor genererar alltid det lägsta priset på valda datum. Oftast får du en mångfald av flygalternativ att välja mellan och du kan lätt prova dig fram genom att klicka på de olika alternativen. Ibland är det billigaste flyget via någon flygplats och väntetiden kanske orimligt lång för dig. Då klickar du bara på något annat alternativ. Du kan även begränsa maximal restid och därmed eliminera oönskade flygalternativ. Flygkostnaden är aldrig högre än flygbolagens egna priser, ibland är den dock lägre eftersom Let's Deal.se har mängdrabatt.

Handplockade charterhotell!

Alla våra hotell är noggrant kontrollerade och handplockade för att passa svenska resenärer. Vår affärsmodell ogillar problem och krångel. Vi har därför undvikit att erbjuda de allra enklaste hotellen som ibland skapar besvikelse och missnöje hos gästerna. Let's Deal.se har direktavtal med de flesta hotellen till vad vi kallar garanterade minipriser. Vår kostnad för hotellrummet som ingår i paketpriset är oftast 25-35% lägre än de priser som anges på hotellens egna hemsidor eller på t ex Booking.com, hotel.com m fl. De sistnämnda hotellåterförsäljarna får istället en provision på ca 25-30% från hotellen för varje bokning de genererar.

Lätt, snabbt och tryggt!

Vår bokningsmotor visar efter några sekunder absolut lägsta pris på valda datum till önskad destination. Om du själv letar på internet kan samma process ta flera timmar och du är ändå aldrig helt säker på att du uppnått lägsta pris. Det är tryggt att boka hos Let's Deal.se. Vi är ett svenskt företag och omfattas av lagen om resegaranti. Om du mot förmodan skulle drabbas av något problem under din resa så finns vi till hands för att hjälpa dig. Du betalar lätt och säkert via din internetbank, ditt kreditkort, mot faktura eller på avbetalning.

Inga mellanhänder!

I vår affärsmodell finns inte plats för dyra mellanhänder! Med vår helt automatiserade modell har vi eliminerat alla mellanhänder och förmedlar endast direktkontrakt med leverantörerna. Vi kan därigenom minimera alla kostnader och vågar således ge dig en prisgaranti. Vi är allergiska mot omkostnader som inte tillför din semester något mervärde. Billiga resor ska det vara!

Första minuten vinner

Många av de flygbolag som vi använder tillämpar en prissättningsmodell som innebär att de billigaste flygstolarna säljs först. Efterhand som flyget fylls på, så stiger priserna för att slutligen nå en toppnivå 5-10 dagar före avgång. Hotellen erbjuder samtidigt ofta höga rabatter på reservationer som sker 2-3 månader i förväg. När du jämför priserna med de traditionella charterbolagen så kan du vid en mycket tidig bokning spara 40-50% på samma hotell. Normalt sparar du 15-20% jämfört med charterbolagen genom att utnyttja vår affärsmodell.

Lägst pris – Prisgaranti!

Absolut lägsta flygpris

+    Garanterade minipriser på handplockade hotell

+    Extremt låga administrationskostnader

+    Inga mellanhänder

=    Lägst pris

Svårare än så är det inte att vara billigast! Om du på något sätt lyckas finna exakt samma resa billigare så inte bara matchar vi det lägre priset, vi ger också prisskillnaden som hittelön i form av rabatt på din resa. Prisjämförelsen skall göras innan bokning, på våra förpaketerade resor och gäller avresor mer än 30 dagar framåt i tiden.

Tack för ditt besök på Let's Deal.se och hoppas att du funnit vad du sökte.