Sök helt fritt i sökboxen
Hur bokar man Dealen?
1Välj önskat deal och klicka på ”Boka dealen”.
2Lägg till eventuella tillval.
3Fyll i passageraruppgifter och välj betalningsalternativ. Betala och bokningen är din.

Om Dealen

  • Fartfyllda dagar i den eviga staden, Rom 
  • Inklusive flyg från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg (max. 1 Stopp) 
  • Boende, i dubbelrum, på Hotel Best Roma 
  • Toppläge
  • Takterrass
  • Välj mellan olika datum
  • Begränsat antal rum – först till kvarn gäller

Del i dubbelrum på nyrenoverade Hotel Best Roma, som ligger mitt i den eviga staden, med en mysig takterrass och en fin liten trädgård. Utanför dörren väntar kända sevärdheter och den stora centralstationen Termini, så att du enkelt att ta dig till & från flygplatsen och runt i stan. 

Från flygplatsen till hotellet är det 14 km från Rom-Ciampino flygplats samt 29 km från Rom-Ciampino flygplats. Det går utmärkta allmäna förbindelser mellan flygplatserna och centrum. Vi rekommenderar flygtåget som är både prisvänligt och effektivt. 

Av- och ombokning ej möjligt efter gjord bokning. Priset är baserat på att två vuxna reser och bor tillsammans.

Ordinarie pris har beräknats den 4/4 2018 genom att addera priset som anges på hotellets hemsida eller t.ex. Booking.com för samma rumstyp och pension + priset på t.ex. Ryanairs hemsida för samma flyg och inkluderade tillägg (bagage och sittplatsreservation). Rabattens procentuella storlek kan vid jämförelse efter den 4/4 2018 både öka och minska beroende på om någon leverantörs ordinarie pris justeras eller om valutakurserna förändras.

Hotel Best Roma

Central lägeStorstadHistorisk hotellLyxhotell

Här kommer uttryck som elegans, stilrent och ljuvt sofistikerat helt till sin rätt! Detta vackra hotell lever verkligen upp till sitt namn.

Här bor du på centralt läge, vid ett av Roms ståtligaste kännemärken, Porta Maggiore, ’den större porten’ som är en antik stadsport i Roms östra delar. Stig in genom portarna och lär känna det finaste Rom har att erbjuda, den antika stadskärnan!

Från den fina entréhallen på Best Roma har du närhet till några av stadens viktigaste historiska pärlor, så som den världskända ellipsformade amfiteatern Kolosseum, katedralerna San Giovanni in Laterano, Roms största kyrka Santa Maria Maggiore, Forum Romanum ”det romerska torget” & den hisnande fontänen Fontana di Trev! Det finns få platser på jorden som har så mycket bevarad och vackar historia som, du kan få uppleva under din semester, i den eviga staden, Rom.

Best Roma är ett exklusivt hotell med en vacker mantel av lugn över sig. Här är det fokus på detaljerna och bara det bästa är gott nog till hotellets gäster, allt från antika möblemanguppsättningar till gastronomiska frestelser från hotellets trivsamma café och bar.

För att du ska ha energi till att utforska alla hörn av Rom serveras varje morgon en omfattande frukostbuffé på Hotel Best Roma. Här kan du även välja om de önskar att avnjuta frukosten på rummet. Efter en lång dags sightseeing kan gästerna varva ned på den inbjudande uteplatsen i den frodiga trädgården på eller på den solfyllda takterrassen med fin utsikt över staden.

På Best Roma kopplar gästerna av i de 25 fullt utrustade och stilrena rummen med luftkonditionering, värdeskåp, satellit-TV, telefon, minibar, rumsservice, hårfön & toalettartiklar i de moderna badrummen och naturligtvis erbjuds gratis wi-fi på samtliga rum och inom hela hotellet.

Ett förstklassigt alternativ för en oförglömlig vistelse i den eviga staden!

Hotellinfo

  • Incheckning från 14:00
  • Senast utcheckning 11:00